1. Download our Official Android App: Forums for Android!

thought I knew what I was doing PLZZZZ HELP !!

Discussion in 'Introductions' started by mopsandroid, Feb 16, 2011.

  1. mopsandroid

    mopsandroid Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    13
    Joined:
    Feb 12, 2011

    Feb 12, 2011
    13
    4
    36
    Hi I have been flashing phone roms for a month or so and thought I got the hang of it. sighh guess not. I have a lg ally phone. I have velocity 1.1 flashed on my phone and decided to give raptor a try. I used rom mgr premium to flash the rator rom and its gone down hill from there. It put me in a loop . You see the lg screen the the verizon logo then android... only for a sec or two then it reboots. I have tried everything I can think of to fix it. I admit I dont know much as this but I would like to learn. This is the last thing I have tried I am totally out of ideas. I currently have RA-aloha_v1.2.4_getitnowmarketing on my ally. I used the partition sd card function. I wiped the data reset cache last but not least dalvik-cache. I then install the raptor zip on my sd card using a usb sd card reader . Its the only file on the sd card. I then select install. It shows its doing its thing then says install complete. I select reboot and NOTHING it loops again. HELPPP I have sat here for 6 hrs trying to fix my phone and nothing. What am I missing or doing wrong.. When I flashed the velocity boom it worked perfect. I did have clockwork mod on at that time. I tried CWM a hundred times to fix this and nothing so I put aloha from a suggestion on your forum. I dont understand what I am missing. Please help a new be I am willing to learn thanks
    Cherie
     

    Advertisement

  2. Martimus

    Martimus One bite at a time...
    Rank:
    None
    Points:
    843
    Posts:
    19,533
    Joined:
    Jul 9, 2010

    Jul 9, 2010
    19,533
    4,047
    843
    Male
    Engineer
    'neath a cactus
    Welcome to the Android Forums!

    Since this sounds like a significant issue, I'm going to move your thread to the LG Ally "All Things Root" forum. Hopefully you should get some quick assistance there...
     

Share This Page

Loading...