1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Tiger Arcade - won't find roms

Discussion in 'Android Apps & Games' started by Hordriss, Apr 9, 2011.

  1. Hordriss

    Hordriss Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    227
    Joined:
    Mar 16, 2010

    Mar 16, 2010
    227
    18
    38
    Hi all.

    I've downloaded Tiger Arcade. But I have a problem with it in that it refuses to find the mame roms I have stored on my SD card.

    I've left them zipped and with the original filenames. I know they are working roms as I have used them on mame on my PC. I've put them in suggested filepath of sdcard/roms/arcade. I've tried with quick rom search both on and off. I've even tried uninstalling and reinstalling.

    I've tried everything I can think of with no luck. Does anybody else have any ideas? I also know these are all roms which work with Tiger Arcade.
     

    Advertisement

  2. jirka.h23

    jirka.h23 Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    66
    Joined:
    Oct 29, 2010

    Oct 29, 2010
    66
    6
    16
    Prague
    from which console is it? i know it can run only Capcom CPS-1, CPS-2 & Neogeo roms, not all mame roms
     
  3. Hordriss

    Hordriss Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    227
    Joined:
    Mar 16, 2010

    Mar 16, 2010
    227
    18
    38
    Not sure. Whichever one Final Fight is.
     
  4. jirka.h23

    jirka.h23 Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    66
    Joined:
    Oct 29, 2010

    Oct 29, 2010
    66
    6
    16
    Prague
    Final fight should be CPS-1 rom, but also exist versions for: amiga, amstrad CPC, atari ST, commodore 64, GBA, SNES or ZX Spectrum, so be sure to use cps-1 rom for this emulator, but i would recomment you SNESOID
     
  5. Hordriss

    Hordriss Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    227
    Joined:
    Mar 16, 2010

    Mar 16, 2010
    227
    18
    38
    Thanks for that but I wanted to play the arcade version. The SNES version is missing levels and one of the playable characters.
     
  6. Seanthesheep

    Seanthesheep Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Jun 8, 2011

    Jun 8, 2011
    2
    0
    5
    I'm having exact same problem as guy who started thread. This is so strange!
     
  7. shaolin95

    shaolin95 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    229
    Joined:
    Sep 3, 2010

    Sep 3, 2010
    229
    19
    38
    Well you can get Jarcade which works great unless you have Gingerbread. Do not expect support at all from the jerk that created it though :(
     
  8. Hordriss

    Hordriss Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    227
    Joined:
    Mar 16, 2010

    Mar 16, 2010
    227
    18
    38
    I found the problem - the rom was incorrectly named. It plays now but the sound is just dreadful.
     

Share This Page

Loading...