1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support timescape not working

Discussion in 'Android Devices' started by jtn, Sep 16, 2010.

  1. jtn

    jtn Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Sep 16, 2010

    Sep 16, 2010
    1
    0
    5
    timescape wont load on my phone, i get the error message 'the application timescape provider [provider com.sonyericsson.android.contentmanager.service.timescape] has stopped unexpectedly. please try again'

    why is this? i have rebooted my phone, this also sometimes happened to my messaging application
     

    Advertisement

  2. gunny5821

    gunny5821 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    501
    Joined:
    Aug 4, 2010

    Aug 4, 2010
    501
    29
    68
    USMC Retired/Disabled
    Richmond, VA (USA)
    Have you tried to shut down your phone? Hold down the power button until you get a prompt asking if you wish to "Power Off". Select that and than you will receive a prompt to do it, select "OK" and the phone will shut down. Once it is completely shut down power it back up and when you get to you home screen try it again...

    **This sequence may be the way you Reboot your phone. If so, do a battery pull and leave the battery out for 10 minutes. Reinstall and power up, see if that does it.
     
  3. gunny5821

    gunny5821 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    501
    Joined:
    Aug 4, 2010

    Aug 4, 2010
    501
    29
    68
    USMC Retired/Disabled
    Richmond, VA (USA)
    Have you setup Facebook, Twitter and an email program to use with Timescape?
     
  4. rosered

    rosered Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    2,129
    Joined:
    Jul 4, 2010

    Jul 4, 2010
    2,129
    317
    163
    UK
    If the simple re-booting your phone thing doesn't work you could try is a repair via Sony Ericsson Update Service or PC Companion programmes. The downside is that they will reset your phone so you need to make sure your contacts are backed up to sd card or synced. If you have the backup and restore function you could use that. Apps will have to be reinstalled from the market.
     

Share This Page

Loading...