1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root [ TIP] POWER Button and CWM

Discussion in 'Android Devices' started by wetbiker7, Jun 29, 2012.

  1. wetbiker7

    wetbiker7 Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    333
    Posts:
    7,475
    Joined:
    Jun 27, 2011

    Jun 27, 2011
    7,475
    3,426
    333
    Male
    USN Vet. / Certified Drug and Alcohol Abuse Counse
    So-Cal
    Hi people. I just wanted to let you guys and gals know that the power button can be used to select items in CWM in case you lose the touch feature.

    If you already knew this then please disregard, if you didn't, then you just learned something new that may help you one day.

    I just read a post were a member lost the touch function in CWM. I too have done this and had to end up using the power button to select FACTORY RESET. It's good info to know. LOL, I found out by trial and error. :p

    Hope this helps someone. :D
     

    Advertisement

    Jay Aristide likes this.
  2. lMonsterl

    lMonsterl Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    1,313
    Joined:
    Jul 18, 2011

    Jul 18, 2011
    1,313
    602
    213
    Self-Employed
    U.S.
    also for people who dont know, the volume rockers work for up and down as well as the home and menu touch buttons do (if either were to fail).
     
    wetbiker7 and Jay Aristide like this.
  3. Jay Aristide

    Jay Aristide Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    237
    Joined:
    Jul 11, 2011

    LOL, I didn't even know our CWM was touch sensitive... I'm old-school, I always use hardware buttons :)
     
  4. wetbiker7

    wetbiker7 Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    333
    Posts:
    7,475
    Joined:
    Jun 27, 2011

    Jun 27, 2011
    7,475
    3,426
    333
    Male
    USN Vet. / Certified Drug and Alcohol Abuse Counse
    So-Cal
    I'm like you Jay. I'm kinda old school too when it comes to using the button. I always use the volume buttons to scroll and only use the touch to select or back up. Now that I've found out that the power button will select.... I'll probably start using it from now on. :)
     
    ellocopr1 likes this.
Tags:

Share This Page

Loading...