1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Titanium Backup

Discussion in 'Android Devices' started by Bankswood, Nov 7, 2010.

  1. Bankswood

    Bankswood Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    128
    Posts:
    1,066
    Joined:
    Aug 23, 2010

    Aug 23, 2010
    1,066
    82
    128
    Charlotte
    I just installed TB yesterday and noticed today that it didnot backup all items. I am having to manually go in and back some up. Cant seem to find a setting to backup all. Any help?
     

    Advertisement

  2. RedWingsFanEd

    RedWingsFanEd Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    35
    Joined:
    Sep 18, 2010

    Sep 18, 2010
    35
    13
    38
    CFO
    Redlands, CA
    Do you have the paid version? If so, you can do a batch operation by pressing the bottom left button and selecting batch. If you don't have the paid version, you have to do the back up one by one.
     
  3. crboone

    crboone Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    254
    Joined:
    Aug 16, 2010

    Aug 16, 2010
    254
    13
    38
    USA
    I don't have the paid version, and I've never had to back everything up individually. ?? Maybe I'm misunderstanding something.

    Though I'm thinking of getting the paid version anyway for other reasons.


    ~
     

Share This Page

Loading...