1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root Touchdown Exchange sync problem?

Discussion in 'Android Devices' started by reisb, Feb 10, 2011.

  1. reisb

    reisb Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    398
    Joined:
    Oct 18, 2010

    Oct 18, 2010
    398
    9
    36
    Ever since DL30 and EB01, I can no longer select Touchdown Exchange under accounts/sync. It is there when I choose add account, but pressing doesn't do anything. I'm trying to sync the contacts like previously on 2.1
     

    Advertisement

  2. jamesnmandy

    jamesnmandy Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    343
    Joined:
    Sep 3, 2010

    Sep 3, 2010
    343
    34
    43
    Stop using Touchdown Exchange. A properly set up exchange server doesn't need it. I've been using the stock email app from the beginning and it still works....
     
  3. nunyazz

    nunyazz Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    98
    Posts:
    644
    Joined:
    Sep 7, 2010

    Sep 7, 2010
    644
    90
    98
    Touchdown works fine for me and is much better than the stock app.
    EB01, Super2.0, Voodoo
     
  4. reisb

    reisb Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    398
    Joined:
    Oct 18, 2010

    Oct 18, 2010
    398
    9
    36
    I've tried. Cannot connect to work exchange server with std email app. Had IT try to fix Exchange Server 2003 mobile services, but no go.
     
  5. nunyazz

    nunyazz Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    98
    Posts:
    644
    Joined:
    Sep 7, 2010

    Sep 7, 2010
    644
    90
    98
    Have you tried Activesync only?
     
  6. reisb

    reisb Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    398
    Joined:
    Oct 18, 2010

    Oct 18, 2010
    398
    9
    36
    The app itself is working. Just can't add to accounts & Sync to sync contacts. Might need to run a quick config again?
     
  7. nunyazz

    nunyazz Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    98
    Posts:
    644
    Joined:
    Sep 7, 2010

    Sep 7, 2010
    644
    90
    98
    I guess... All I did was restore my nandroid after loading everything and all was fine.
     
  8. reisb

    reisb Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    398
    Joined:
    Oct 18, 2010

    Oct 18, 2010
    398
    9
    36
    Never been able to get the activesync working. So I've just had it poll every hour.
     
  9. mebobbob

    mebobbob Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    3
    Joined:
    Aug 3, 2012

    Aug 3, 2012
    3
    0
    5
    did you ever resolve this? just reloaded phone and have same problem - touchdown is listed in available accounts to add but selecting does nothing. Touchdown itself is working fine but Touchdown contacts aren't showing up in phone contacts with all my other yahoo and gmail contacts
     

Share This Page

Loading...