1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Touchdown License Key not in market?

Discussion in 'Android Apps & Games' started by Kimboinatl, Oct 25, 2010.

  1. Kimboinatl

    Kimboinatl Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    44
    Joined:
    Oct 24, 2010

    Oct 24, 2010
    44
    4
    36
    So I had to re-install some of my apps on my Cliq after the OS upgrade. I re-installed Exchange for Android 2.X, but I can't find the license key for it in the market to re-install that. Anyone know why I can't find it? I figured I could just re-download it since I've already purchased it.
     

    Advertisement

  2. Szadzik

    Szadzik Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    223
    Posts:
    5,413
    Joined:
    Feb 15, 2010

    Feb 15, 2010
    5,413
    715
    223
    Male
    FAS Admin
    Maybe it is not compatible with the OS you are using?
     
  3. manderle

    manderle Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    216
    Joined:
    Jan 21, 2010

    Jan 21, 2010
    216
    23
    38
    NC
  4. Kimboinatl

    Kimboinatl Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    44
    Joined:
    Oct 24, 2010

    Oct 24, 2010
    44
    4
    36
    I had thought about that being a possibility, but Exchange for Android 1.X also shows up in the market for me. I'm sure it has something to do with the OS upgrade, though.
     
  5. Kimboinatl

    Kimboinatl Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    44
    Joined:
    Oct 24, 2010

    Oct 24, 2010
    44
    4
    36
  6. Szadzik

    Szadzik Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    223
    Posts:
    5,413
    Joined:
    Feb 15, 2010

    Feb 15, 2010
    5,413
    715
    223
    Male
    FAS Admin
    Must be OS version. Wriet to the dev to get the key back.
     
  7. Kimboinatl

    Kimboinatl Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    44
    Joined:
    Oct 24, 2010

    Oct 24, 2010
    44
    4
    36
    This must be what it is. I got an e-mail from them saying that it's probably because of my 2.1 update, and to wait a few days.
     

Share This Page

Loading...