1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root TouchWiz Launcher 3.0

Discussion in 'Android Devices' started by Bloodawn, Aug 21, 2011.

  1. Bloodawn

    Bloodawn Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    2,176
    Joined:
    Jul 16, 2011

    Jul 16, 2011
    2,176
    2,619
    313
    Male
    Illinois
    Found a working version of touchwiz and modded it to be more 4.0ish

    To install it copy it to your sdcard then use root explorer and move it to system/app and make the permissions rw-r-r-

    Download
    TouchWiz 3.0

    [​IMG] [​IMG]
     

    Advertisement

    wyelkins and wrath_00 like this.
  2. gw4141

    gw4141 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    75
    Joined:
    Jul 11, 2011

    Jul 11, 2011
    75
    9
    16
    Male
    Computers
    Marrero, La.
    Added it to my phone per your instructions, worked perfectly!!! I am blown away again and again..........cain't thank you enough. I am grateful
     
  3. new optimus

    new optimus Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    413
    Posts:
    4,205
    Joined:
    Mar 10, 2011

    Mar 10, 2011
    4,205
    1,456
    413
    Jax Fl
    while I dont personally like touchwiz, or sense ui that is some excellent work blood.
    Thank you for all your hard work.

    by the way I was happy to find I could combine your bloodgreen 3.0 and elements of royal v2 and hroarks script update to put my preferred theme on with ext4 work up.
     
  4. trenchkato

    trenchkato Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    507
    Joined:
    Jul 9, 2011

    Jul 9, 2011
    507
    127
    93
    Atlanta, Georgia
    nice work... not a fan of touchwiz.. but any development is good development
     
  5. robbie60

    robbie60 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    9
    Joined:
    Jan 5, 2011

    Jan 5, 2011
    9
    0
    5
    when i hit move on root explorer nothing happens
     
  6. new optimus

    new optimus Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    413
    Posts:
    4,205
    Joined:
    Mar 10, 2011

    Mar 10, 2011
    4,205
    1,456
    413
    Jax Fl
    give us something to work with, what are you doing? trying to do? what steps have you taken.
     
  7. robbie60

    robbie60 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    9
    Joined:
    Jan 5, 2011

    Jan 5, 2011
    9
    0
    5
    To install it copy it to your sdcard then use root explorer and move it to system/app and make the permissions rw-r-r-

    i understand these instructions but when i long press the apk and hit move simply nothing happens. :( ive changed the permissions tho.
     
  8. new optimus

    new optimus Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    413
    Posts:
    4,205
    Joined:
    Mar 10, 2011

    Mar 10, 2011
    4,205
    1,456
    413
    Jax Fl
    Ok you also have to toggle the r/o to r/w in /system/app
     
    robbie60 likes this.
  9. robbie60

    robbie60 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    9
    Joined:
    Jan 5, 2011

    Jan 5, 2011
    9
    0
    5
    ok ive done that and everything step by step and it says application not installed :( sorry im such a newb
     
  10. Bloodawn

    Bloodawn Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    2,176
    Joined:
    Jul 16, 2011

    Jul 16, 2011
    2,176
    2,619
    313
    Male
    Illinois
    after you copy it to system/app press the home button on the phone, it will give you a choice to pick touchwiz or w/e other launcher you have installed
     
    robbie60 likes this.
  11. robbie60

    robbie60 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    9
    Joined:
    Jan 5, 2011

    Jan 5, 2011
    9
    0
    5
    omg im such a d-bag lol thank u
     
  12. ARocker

    ARocker Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    233
    Posts:
    1,274
    Joined:
    Aug 17, 2011

    Aug 17, 2011
    1,274
    764
    233
    Male
    Jersey City, NJ
    Are there any options or settings?
     
  13. Bloodawn

    Bloodawn Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    2,176
    Joined:
    Jul 16, 2011

    Jul 16, 2011
    2,176
    2,619
    313
    Male
    Illinois
    you can rearrange the app drawer and dock if your in the app drawer and hit menu/edit and on the home screen you can change the amount of screens you have.

    other then that its just a different looking version of the stock launcher
     
    ARocker likes this.

Share This Page

Loading...