1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Tips tower problems follow these steps

Discussion in 'Android Devices' started by Needforspeed, Jul 29, 2011.

  1. Needforspeed

    Needforspeed Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    233
    Joined:
    Aug 19, 2010

    Aug 19, 2010
    233
    21
    38
    Just dial *18 and you will be connected to a new tower
     

    Advertisement

  2. mcl1981

    mcl1981 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    198
    Joined:
    Jun 20, 2010

    Jun 20, 2010
    198
    33
    43
    I will not just connect you to a new tower. It will connect you to the best tower. If you're already on the best one, it won't change anything. Handy to keep in the bag of tricks though.
     
    argedion, johnnaryry and JimSmith94 like this.
  3. Needforspeed

    Needforspeed Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    233
    Joined:
    Aug 19, 2010

    Aug 19, 2010
    233
    21
    38

    Oh OK thanks for the info all I wasn't told if it was a new or best tower just told I would be on a different one and how do I know if it actually switched towers?
     
  4. mcl1981

    mcl1981 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    198
    Joined:
    Jun 20, 2010

    Jun 20, 2010
    198
    33
    43
    You don't. But if you have the Netmonitor app you can.
     
Tags:

Share This Page

Loading...