1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Trashing my Asian Hero

Discussion in 'Android Devices' started by Dallasguy, Jan 12, 2010.

  1. Dallasguy

    Dallasguy Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    64
    Joined:
    Aug 31, 2009

    Aug 31, 2009
    64
    0
    15
    OMG! I bought my Asian HTC Hero last summer because of all the hype. Back then, there was no mention of it coming to the U.S. so went for it. But for the past few months it has been very laggy. Apparently, the firmware updates that are out now are NOT for the asian versions. I really really want to chunk it!

    Sorry, just venting.

    Firmware 1.5, Build number 1.76.405.6 SUCKS!!
     

    Advertisement

  2. Dallasguy

    Dallasguy Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    64
    Joined:
    Aug 31, 2009

    Aug 31, 2009
    64
    0
    15
    It's laggy, sometimes non-responsive, and the scrolling on its own....arg!
     
  3. Geoponic

    Geoponic Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    56
    Posts:
    127
    Joined:
    Jan 11, 2010

    Jan 11, 2010
    127
    1
    56
    Male
    UK
  4. quantumrand

    quantumrand Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,237
    Joined:
    Sep 2, 2009

    Sep 2, 2009
    1,237
    198
    143
  5. Dallasguy

    Dallasguy Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    64
    Joined:
    Aug 31, 2009

    Aug 31, 2009
    64
    0
    15
    Thanks. I have been wanting to do that but I suck at stuff like that. Knowing me, I will brick it. One way to find out, right?
     
  6. Slug

    Slug Check six!
    Moderator
    Rank:
    None
    Points:
    2,043
    Posts:
    20,549
    Joined:
    Aug 1, 2009

    Aug 1, 2009
    20,549
    17,001
    2,043
    Male
    Mobile phone retail
    Inverness, UK
    Maybe, but it's also a WWE (world-wide English) build so I don't see why 2.73.405.5 wouldn't work. Have you tried downloading it from HTC's support site? Updating might just be a lot simpler than you thought! :)
     
  7. Dallasguy

    Dallasguy Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    64
    Joined:
    Aug 31, 2009

    Aug 31, 2009
    64
    0
    15
    If its not one thing its another. HTC Sync still says disconnected when I have it connected to pc. However, I can upload the pics and videos to my pc.
     
Tags:

Share This Page

Loading...