1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Travian gamers needed

Discussion in 'Android Lounge' started by dimonst, Aug 16, 2010.

?

You like it?

  1. a love it

    3 vote(s)
    60.0%
  2. goot idea

    2 vote(s)
    40.0%
  3. not so good

    0 vote(s)
    0.0%
  4. errase it!

    0 vote(s)
    0.0%
  1. dimonst

    dimonst Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    13
    Joined:
    Jul 27, 2010

    Jul 27, 2010
    13
    0
    15
    Hello, firs sorry for my English :rolleyes:
    TravDroid is an Android client for online game "Travian". So i need testers who have an account (or create a new one) to test the application. The language of the application IS NOT SPANISH, the app take language of the server you playing (you connect to german server- app will shown in german, if you connect to english server - will be shown in english) .
    some images:
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]


    TravDroid

    Sorry for rapidshare upload , a have problems with attachments in this forum.

    Thanks
     

    Advertisement

  2. Weazol

    Weazol Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    530
    Joined:
    Jul 20, 2010

    It looks cool, just wish it was in english
     
  3. dimonst

    dimonst Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    13
    Joined:
    Jul 27, 2010

    Jul 27, 2010
    13
    0
    15
    now some functionalities are in spanish but in next update will be in english.

    Thanks
     
  4. dimonst

    dimonst Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    13
    Joined:
    Jul 27, 2010

    Jul 27, 2010
    13
    0
    15
    Names of the troops and buildings descriptions are in the server's language. If you connect to english server will be in english...
     
  5. dineplaces

    dineplaces Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Aug 17, 2010

    Aug 17, 2010
    2
    0
    5
    ya the main problem is the language if it would be in other language so many people want to test it
     
  6. dimonst

    dimonst Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    13
    Joined:
    Jul 27, 2010

    Jul 27, 2010
    13
    0
    15
    is multilanguage ;P
     
  7. deepside

    deepside Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Sep 12, 2010

    Sep 12, 2010
    2
    0
    5
    Excellent Idea. Would love to see this develop further. Some buttons are not working at present, for example, messages and reports, as well as some building spots do not work for me.

    Keep it up, awaiting an update
     
  8. iassael

    iassael Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    9
    Joined:
    Dec 25, 2010

    Dec 25, 2010
    9
    0
    5
    Hello!
    I have developed Android Travian Monitor called "Travian Droid"!
    Travian Droid (beta) - Android app on AppBrain
    Its still in beta but untill now its is fully usable for monitoring:
    - Multiple Villages
    - Resources
    - Production
    - Units
    - Troop Movements
    - Incoming Attacks
    Hope you enjoy it!
    New updates are comming within the next days!
    Any debugging help would be appreciated as its still a beta.
    Thanks!
     
  9. dimonst

    dimonst Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    13
    Joined:
    Jul 27, 2010

    Jul 27, 2010
    13
    0
    15
    Hi,

    I see there are a lot of travian's fan!!!


    so, i published my app on market, and i need help to detect bugs.

    If you detect crashes or bugs, please post here with:
    - server's URL you are playing
    - device you are using
    - and what you did before the app crashed


    Thanks a lot.

    Enjoy ;)
     
  10. tjabo

    tjabo Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Jan 28, 2011

    Jan 28, 2011
    2
    0
    5
    The swedish speedserver doesnt work to login to .
    Adress : Travian sez

    Device : HTC Magic , android 1.5
     
  11. dimonst

    dimonst Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    13
    Joined:
    Jul 27, 2010

    Jul 27, 2010
    13
    0
    15
    Thanks a lot for report.
    The bug was solved (1.5 internal problem :eek:).

    I just published the Update!
     
  12. tjabo

    tjabo Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Jan 28, 2011

    Jan 28, 2011
    2
    0
    5
    I have updated but cant login.
    It still says "Check your Login,password and URL"
    Have tried to put in both Travian sez and only speed.travian.se but it still doesnt work to login.

    Im looking forward to test this program
     
  13. dimonst

    dimonst Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    13
    Joined:
    Jul 27, 2010

    Jul 27, 2010
    13
    0
    15
    Hello

    just tested on Travian se1 and works fine.
    I can
     

Share This Page

Loading...