1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Trouble View Pictures in Stock Camera

Discussion in 'Android Devices' started by itsallgood, Jul 8, 2011.

  1. itsallgood

    itsallgood Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,876
    Joined:
    Jan 27, 2011

    Jan 27, 2011
    1,876
    275
    163
    I have been using the stock camera app. I do have QuickPic and the stock Galery app to view pictures. I cleared the data in the stock camera app., to try and reset the default folder to view pictures. Now after I take a picture, when I press the picture in the lower left corner to view it, I get "Load Failed" message. I can view the pictures in both photo apps though. Any ideas how to fix. Thanks.
     

    Advertisement

  2. _sC

    _sC Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    125
    Joined:
    May 11, 2011

    May 11, 2011
    125
    15
    38
    only thing i can think of is where the picture is saved to?

    when i do that (press the thumbnail at the bottome left) it asks me which one i want to open with: the stock gallery or quickpic,

    so im not coming up with anyelse except where your pics are being saved to?

    mine are saved to the phone since my sd card is only 1 gig, i have it there just for the sake of having it, lol everything is saved to the internal 16gb
     
  3. itsallgood

    itsallgood Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,876
    Joined:
    Jan 27, 2011

    Jan 27, 2011
    1,876
    275
    163
    I have mine stored in the internal memory too. (I even checked the internal storage, using a file explore app to make sure the pictures are in the correct folder.) When I pressed the thumbnail at the botton, before I cleared the data on the camera app, it asked me the same thing.
     
  4. _sC

    _sC Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    125
    Joined:
    May 11, 2011

    May 11, 2011
    125
    15
    38
    damn, perhaps a reset is in order? lol

    this seems like one of those once in a thousand type problems, not a general re-occurring one..

    theres probably only 1 other person on this forum whos experienced the same thing if at that...

    have u tried a reset yet?

    i'm not exactly sure on how much motocrap (blur) and/or your account saves information, but if its something that really bugs you then i would say try the reset..


     
    itsallgood likes this.
  5. itsallgood

    itsallgood Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,876
    Joined:
    Jan 27, 2011

    Jan 27, 2011
    1,876
    275
    163
    Fixed the problem. (You had a good idea, but I beat you to it.) What I did was clear the defaults in both photo apps. and that did the trick.
     

Share This Page

Loading...