1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root Try to root, script says phone not connected

Discussion in 'Android Devices' started by fishtaco254, Feb 15, 2011.

  1. fishtaco254

    fishtaco254 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    43
    Joined:
    Aug 10, 2010

    Aug 10, 2010
    43
    3
    16
    Every time I try to root my epic it says phone not connected. Why is this? Thanks!
     

    Advertisement

  2. yogi2000

    yogi2000 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    56
    Posts:
    144
    Joined:
    Oct 11, 2010

    Oct 11, 2010
    144
    9
    56
    Los Angeles, CA
    Have you:
    -Installed the proper Samsung drivers on your computer?
    -Enabled usb debugging on your phone?
     
  3. JDubbleTrouble

    JDubbleTrouble Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    112
    Joined:
    Sep 9, 2010

    Sep 9, 2010
    112
    8
    36
    Eat Smoke Play Sleep
    North America
    even when i did have everything correct it would take a couple tries before it reads the phone just went through that last night...just keep trying disconnect reconnect the usb not sure if that helps any but it takes me a cpl times b4 it reads the phone sometimes when i reroot
     
  4. yogi2000

    yogi2000 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    56
    Posts:
    144
    Joined:
    Oct 11, 2010

    Oct 11, 2010
    144
    9
    56
    Los Angeles, CA
    yeah, i've had that happen with Odin a few times.
     
  5. fishtaco254

    fishtaco254 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    43
    Joined:
    Aug 10, 2010

    Aug 10, 2010
    43
    3
    16
    I have the drivers and usb debugging enabled
     
  6. fishtaco254

    fishtaco254 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    43
    Joined:
    Aug 10, 2010

    Aug 10, 2010
    43
    3
    16
    Tried multiple usb ports with no luck.
     
  7. Kelmar

    Kelmar Done by choice
    Rank:
    None
    Points:
    823
    Posts:
    11,819
    Joined:
    Nov 28, 2009

    Nov 28, 2009
    11,819
    4,752
    823
    I had an issue where the screen had to be on in order for it to work. Worth a shot!
     
  8. fishtaco254

    fishtaco254 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    43
    Joined:
    Aug 10, 2010

    Aug 10, 2010
    43
    3
    16
    Still nothing. Just says phone not connected. I rooted before and then upgraded to froyo. Does this have something to do with it?
     
  9. Kelmar

    Kelmar Done by choice
    Rank:
    None
    Points:
    823
    Posts:
    11,819
    Joined:
    Nov 28, 2009

    Nov 28, 2009
    11,819
    4,752
    823
    Shouldn't.

    Try a different cable?


    Which root method are you using. Link?
     
  10. fishtaco254

    fishtaco254 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    43
    Joined:
    Aug 10, 2010

    Aug 10, 2010
    43
    3
    16
  11. Kelmar

    Kelmar Done by choice
    Rank:
    None
    Points:
    823
    Posts:
    11,819
    Joined:
    Nov 28, 2009

    Nov 28, 2009
    11,819
    4,752
    823
    Try DL'ing it again. You may have a bad DL.

    Then try rebooting the phone and the computer.
     
  12. fishtaco254

    fishtaco254 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    43
    Joined:
    Aug 10, 2010

    Aug 10, 2010
    43
    3
    16
    Tried all of those already. no help
     
  13. Kelmar

    Kelmar Done by choice
    Rank:
    None
    Points:
    823
    Posts:
    11,819
    Joined:
    Nov 28, 2009

    Nov 28, 2009
    11,819
    4,752
    823
    At this point I'd recommend using ODIN to go back to Eclair then trying again.

    Others may have some helpful hints/tricks.


    This is on a windows PC, right?
     
  14. fishtaco254

    fishtaco254 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    43
    Joined:
    Aug 10, 2010

    Aug 10, 2010
    43
    3
    16
    Yup windows. What's ODIN?
     
  15. Kelmar

    Kelmar Done by choice
    Rank:
    None
    Points:
    823
    Posts:
    11,819
    Joined:
    Nov 28, 2009

    Nov 28, 2009
    11,819
    4,752
    823
  16. fishtaco254

    fishtaco254 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    43
    Joined:
    Aug 10, 2010

    Aug 10, 2010
    43
    3
    16
    After doing that how do I get froyo back on my phone?
     

Share This Page

Loading...