1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root Trying to get root again

Discussion in 'Android Devices' started by dscottjr81, Aug 27, 2010.

  1. dscottjr81

    dscottjr81 Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    49
    Joined:
    Apr 8, 2010

    Apr 8, 2010
    49
    0
    15
    I didnt move su b4 using the update zip to update to Froyo and since Im on a Mac its far from being easy to sbf. Are there any other methods I can use to get root back like Universal root app or am I pretty much stuck unless I use sbf? Thanks
     

    Advertisement

  2. D13

    D13 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    2,088
    Joined:
    May 28, 2010

    May 28, 2010
    2,088
    234
    143
    Elkridge, Maryland
  3. dscottjr81

    dscottjr81 Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    49
    Joined:
    Apr 8, 2010

    Apr 8, 2010
    49
    0
    15
    Thanks but i attempted that and had issues with the command not being found. Im guessing a lot of my trouble comes with me using a Mac and the way I put in commands is probably different or no?. For instance to start adb devices is entered like this ./ adb devices. Also I wonder if already having SU on my phone and sdcard may be causing an issue. SU is there but I didnt move it so Im wondering if it causes conflict. Im just very uncertain of how or if I enter some of the commands the same or differently.
     

Share This Page

Loading...