1. Are you ready for the Galaxy S20? Here is everything we know so far!

Trying to root!! Getting error :( ??

Discussion in 'Android Devices' started by hussnainh8, Jul 27, 2013.

  1. hussnainh8

    hussnainh8 Lurker
    Thread Starter

    Hi,

    So im trying to root my Xperia Play R800 and using Flashtool to root it. I am getting the error "Waiting for device" and then 60 seconds later it tells me it didnt work.

    I installed many drivers but when in control panel theres still that "Unknown Device" so I was wondering what drivers I should use to install it and get rid of Unknown Device.

    I am running Windows 8 and I thought that would be a problem so i tried my brothers computer which has Windows 7 on it and still nothing. However in device manager the "Unknown Device" was not there? Then that still doesnt explain why it still did not work in windows 7? I have already installed Flashboot drivers and SEMC drivers. Is there anything I am missing? I am running Gingerbread 2.3.4 on my Xperia Play and trying to root it so I can upgrade it to ICS. What am I doing wrong ? :( Please help.
     



    1. Download the Forums for Android™ app!


      Download

       
  2. new optimus

    new optimus Android Expert

    Hi, I think moving this post to the Xperia section may get better results, though it would seem your missing driver for adb to work, when it says waiting for device but never gets connected.
    Try typing in adb devices if your device shows up that is unlikely to be the problem.
    :)
     

Sony Ericsson Xperia Play Forum

Features and specs are not yet known.

unknown
Release Date
0
Reviews
Loading...

Share This Page

Loading...