1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root trying to SBF but it keeps putting me in a bootloop

Discussion in 'Android Devices' started by jh_husker, Oct 6, 2011.

  1. jh_husker

    jh_husker Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    77
    Joined:
    Jul 8, 2010

    Jul 8, 2010
    77
    7
    16
    Application Support Specialist
    Omaha, NE
    Please help. I am coming from CM7 and I am trying to SBF back to GB using the .602 and the RSD 5.4.4 but when it gets to the reboot section and just continues to reboot over and over. I have tried to SBF 4 times now. Please help.
     

    Advertisement

  2. jh_husker

    jh_husker Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    77
    Joined:
    Jul 8, 2010

    Jul 8, 2010
    77
    7
    16
    Application Support Specialist
    Omaha, NE
    Sorry guys, Im ret@rded :D. Nevermind. I was forgetting to factory reset my phone. I got it going. Man is it friday yet!!! This thread can be deleted.
     
  3. colchiro

    colchiro Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    323
    Posts:
    8,886
    Joined:
    Jun 4, 2010

    Jun 4, 2010
    8,886
    1,784
    323
    Male
    Web developer/IT
    We don't delete threads here. We keep them around to embarrass you. :D

    I was going to suggest you need to format cache, but you already figured that out.
     
  4. VoidedSaint

    VoidedSaint Resident Ninja
    Rank:
    None
    Points:
    423
    Posts:
    8,201
    Joined:
    Feb 10, 2010

    Feb 10, 2010
    8,201
    2,090
    423
    Male
    Virginia
    +1 lol i am always embarrassed
     
  5. jh_husker

    jh_husker Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    77
    Joined:
    Jul 8, 2010

    Jul 8, 2010
    77
    7
    16
    Application Support Specialist
    Omaha, NE

Share This Page

Loading...