1. Check out our companion app, Forums for Android! Download from Google Play

Root Tweaked v2.1

Discussion in 'Android Devices' started by dwitherell, Jan 22, 2012.

  1. dwitherell

    dwitherell Well-Known Member
    Thread Starter
    43

    Jul 24, 2011
    83
    40
    43
    Hey everyone, there is now a custom rom available for the stratosphere! It's posted on RootzWiki, so feel free to check it out!

    EDIT: TweakStock has been updated - v1.4!

    EDIT2: Tweaked v2.0 is now out (note the small change in name) - hope folks enjoy it!

    EDIT3: Tweaked has been updated - v2.1!
     

    Advertisement

    Scur, Hence, GuS807 and 3 others like this.
  2. shrpshtr325

    shrpshtr325 Well-Known Member
    38

    Dec 8, 2011
    134
    20
    38
    Student
    NJ
    i tried it and it cwm wouldnt install it, said bad file, the chcksum was good both on my pc hd and on my sd card, ill wait for others to try it out and report back before trying it again
     
  3. dwitherell

    dwitherell Well-Known Member
    Thread Starter
    43

    Jul 24, 2011
    83
    40
    43
    Sorry about that! What one did you try? I've tested both of them and had no issues.
     
  4. shrpshtr325

    shrpshtr325 Well-Known Member
    38

    Dec 8, 2011
    134
    20
    38
    Student
    NJ
    tweakstock v1 w/o kernel for CWM
     
  5. dwitherell

    dwitherell Well-Known Member
    Thread Starter
    43

    Jul 24, 2011
    83
    40
    43
    Huh. Can you give me what the exact error was? It worked as of last night.
     
  6. shrpshtr325

    shrpshtr325 Well-Known Member
    38

    Dec 8, 2011
    134
    20
    38
    Student
    NJ
    yea sure

    e: Can't open /sdcard/TwekstockEI2.zip(bad)
    installation aborted

    the checksum matches for the file on my sd card and pc, and match upw ith what is on the website
     
  7. dwitherell

    dwitherell Well-Known Member
    Thread Starter
    43

    Jul 24, 2011
    83
    40
    43
    Hmm... You are still the only one I've heard have this issue. Have you tried redownloading it perhaps?
     
  8. shrpshtr325

    shrpshtr325 Well-Known Member
    38

    Dec 8, 2011
    134
    20
    38
    Student
    NJ
    i will try that and get back to you
     
  9. shrpshtr325

    shrpshtr325 Well-Known Member
    38

    Dec 8, 2011
    134
    20
    38
    Student
    NJ
    weird, it worked out fine this time, thanks for the work man.
     
  10. dwitherell

    dwitherell Well-Known Member
    Thread Starter
    43

    Jul 24, 2011
    83
    40
    43
    No problem, glad it's working for you now!
     
  11. shrpshtr325

    shrpshtr325 Well-Known Member
    38

    Dec 8, 2011
    134
    20
    38
    Student
    NJ
    yup, now i just need to figure out how to reinstall the verizon data counter widget
     
  12. dwitherell

    dwitherell Well-Known Member
    Thread Starter
    43

    Jul 24, 2011
    83
    40
    43
    You can pull the apks from the system apps zip and use the empty cwm file (both in the OP) to flash them. Look for the apks names that start with vzw - you need two of them I think, but you could always flash all 3 (I think there's three anyway).
     
  13. shrpshtr325

    shrpshtr325 Well-Known Member
    38

    Dec 8, 2011
    134
    20
    38
    Student
    NJ
    you also need the MyVerizon.apk file installed in order for it to work properly

    here are the apks i installed from adb to get the data widget working

    MyVerizon.apk
    vzwapnpermission.apk
    VZWService.apk
    VzwSigSSOEngine.apk

    i have also attached a zip archive with them in it, hopefully that will just work from CWM for anyone else who wants(or maybe needs??) this widget to be working.
     

    Attached Files:

    saptech, Scur and SolidOrange like this.
  14. dwitherell

    dwitherell Well-Known Member
    Thread Starter
    43

    Jul 24, 2011
    83
    40
    43
  15. GuS807

    GuS807 Active Member
    16

    Dec 14, 2011
    32
    1
    16
    Been running this for a day... so far no problems to report. It has a few extras that are great to have. Hopefully this is only the beginning. Nice Work!
     
  16. thatguy4044

    thatguy4044 Active Member
    16

    Nov 24, 2010
    31
    3
    16
    Chicago, Il
    This is amazing
     
  17. Diversebydesign

    Diversebydesign Well-Known Member
    36

    Jan 8, 2012
    82
    9
    36
    Writer, Network and System Repair
    Geneva, IL - USA
    I'm happy to see that someone put some work into this device. As of yet I am sticking with the deodexed/zipaligned stock I am running but will probably try this in the very near future. I am just not where I want to be with the whole Droid system with regards to my understanding of it to be a guinny pig. But soon. :)

    I would like to say that I was very happy to see the support given on the forum for the guy who had the issues. So often we see someone post a new this or new that and disappear when someone starts asking questions or needing help. So... kudos to you my man!
     
    saptech likes this.
  18. GuS807

    GuS807 Active Member
    16

    Dec 14, 2011
    32
    1
    16
    Still running... No problems, tried a few others just to see what options were offered, but this one was the better of them.. nice work.... anyone read about cm9 for epic 4g?
     
  19. saptech

    saptech Well-Known Member
    343

    I'm new to the whole Android, Smartphone stuff and keep hearing about Rooting the phones to get more/better usage from them. But I guess I'm a little skittish on rooting my phone right now, having it for 2 months.

    What happens if I totally bork the system while trying to root it? Is there a way to get it back to factory defaults or something similar?

    Thnx.
     
  20. bubbalv29

    bubbalv29 Well-Known Member
    18

    Jun 1, 2011
    76
    11
    18
    None Currently
    USA
    Can someone post screen shots? Does this look and different than the Stock ROM?
     
  21. dwitherell

    dwitherell Well-Known Member
    Thread Starter
    43

    Jul 24, 2011
    83
    40
    43
    I can try to get some together, but it'll be a bit. That being said, I didn't change the look at all. I'm not a themer unfortunately.
     
  22. GuS807

    GuS807 Active Member
    16

    Dec 14, 2011
    32
    1
    16
    running v1.4 !! thanks for the work you're putting in. This plus new kernel is great. thanks again.
     
  23. bubbalv29

    bubbalv29 Well-Known Member
    18

    Jun 1, 2011
    76
    11
    18
    None Currently
    USA
    I actually ended up rooting and installing it. I like it a lot. I only have two complaints, and I would like to ask if it would be possible to implement a couple of features.

    1. Could you enable the ability to use the lock screen and a password in unison. Maybe with the feature to have the password enabled only after a certain amount of time, and when the phone boots up.

    2. Also, the YouTube app isn't installed by default, but that's easily fixed, and you can still use YouTube in the browser.

    I did have one problem, the default browser will not connect to the internet while using wifi. Any other app on the phone can connect to the internet over wifi, but I had to download an alternative browser to use while on wifi. Anyone else experiencing this problem.

    EDIT: So, I've found a glitch. I had used my device to listen to music earlier today, as I normally do. Tonight, while browsing the web, I decided to bring up my music player. While scrolling, the music becomes choppy, and cuts out. Then, I noticed it wasn't just doing it while I was in the web browser, it was also happening when I scrolled through pretty much anything, even the songs in the music player itself. This is a problem for me, I browse the web A LOT while I listen to music. Has anyone else had this problem?

    On a lighter note, I redownloaded one of my favorite games to attempt to play it. I expected the worst, because of the problem with the music player. But this ROM make games preform WAY better than stock. All graphics were smooth, as well as the audio from the game.
     
  24. shrpshtr325

    shrpshtr325 Well-Known Member
    38

    Dec 8, 2011
    134
    20
    38
    Student
    NJ
    only bug i found w/ v1.4 is that every 24-36 hours it will loose its connection and not restore it until you reboot, flashing back to v1 and now the problem seems to be gone (its been 2 days and i havnt lost the connection once)
     
  25. bubbalv29

    bubbalv29 Well-Known Member
    18

    Jun 1, 2011
    76
    11
    18
    None Currently
    USA
    I actually went into my wifi settings to look around a bit, and see if there were any settings in there that could be causing the problem. I found a proxy had been set up. As soon as I disabled the proxy, the wifi went back to functioning normally. I can now load web pages in the default browser over wifi.
     

Share This Page

Loading...