1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Thread Status:
Not open for further replies.

Root Twrp 2.8.0 l d320n

Discussion in 'Android Devices' started by jeffta74, Nov 19, 2014.

  1. Krisdanny84

    Krisdanny84 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    26
    Posts:
    35
    Joined:
    Nov 23, 2014

    Nov 23, 2014
    35
    2
    26
    Male
    Translator
    Subotica, Serbia
    Now i think i have finded the my problem, in the first step the adb not push the files on phone. When i try to push the first command (adb push aboot.bin/sdcard/aboot.bin) and hit on enter, the adb come on "Help list", so are visualized all possible command for the adb, and not are visualized how in your list. I have cheeked if the device are attached with command "adb devices" and my device are visualized .....how can i resolve this?
     

    Advertisement

    #51 Krisdanny84, Nov 25, 2014
    Last edited: Nov 25, 2014
  2. Maslovicz

    Maslovicz Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    554
    Joined:
    Oct 4, 2014

    Oct 4, 2014
    554
    366
    113
    Hi,
    when i try flash new CM, show me this error:

    This package is for:nw5s or d320n; this model type is: gammaw ...

    I have D320n, where is problem? :D
     
  3. jeffta74

    jeffta74 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    33
    Posts:
    47
    Joined:
    Sep 3, 2014

    Sep 3, 2014
    47
    55
    33
    Male
    Serbia,Vlasotince :)
    cm 11 not work in twrp 2.8.0. ;(
     
  4. Maslovicz

    Maslovicz Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    554
    Joined:
    Oct 4, 2014

    Oct 4, 2014
    554
    366
    113
    But in CWM when i try wipe data/factory reset show me this error:

    Formatting /sd-ext....
    E:unknown volume for path [/sd-ext]
    Formatting /sdcard/.android_secure...

    After i try flash new version and after reboot show me only LG logo...
     
  5. jeffta74

    jeffta74 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    33
    Posts:
    47
    Joined:
    Sep 3, 2014

    Sep 3, 2014
    47
    55
    33
    Male
    Serbia,Vlasotince :)
    1.CWM
    2.wipe data/factory reset
    3.wipe cashe partition
    4.go too mounts and storage and open
    5.format/system,format cache/format data and format data/data/media (sdcard)
    6-dont format external_sd.
     
  6. Krisdanny84

    Krisdanny84 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    26
    Posts:
    35
    Joined:
    Nov 23, 2014

    Nov 23, 2014
    35
    2
    26
    Male
    Translator
    Subotica, Serbia
    jeffta74 can you help me please?
    See my quote please
     
  7. Maslovicz

    Maslovicz Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    554
    Joined:
    Oct 4, 2014

    Oct 4, 2014
    554
    366
    113
    This is my problem, i cant wipe data/factory reset...
    [​IMG]
    Before your guide work perfectly, now not working for me...

    --Wiping cache...
    Formatting /data...
    Formatting /cache...
    Formatting /sd-ext...
    E: Unknown volume for path [/sd_ext]
    Formatting /sdcard/.android_secure...

    On xda i found:
    Try repartition in CWM, but this CWM does not have repartition...
     
    #57 Maslovicz, Nov 25, 2014
    Last edited: Nov 25, 2014
  8. jma9454

    jma9454 Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    78
    Joined:
    Jan 31, 2012

    Jan 31, 2012
    78
    20
    18
    I don't want to factory reset if possible. Here's what happened: i did the code that crutchcorn said to do. I am not sure if I have a recovery anymore because it is just a gray screen, however it vibrates when I touch it like it should. I don't know if there's just no picture for my recovery, or if something else happened. Some insight would be great. [​IMG]
     
  9. jma9454

    jma9454 Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    78
    Joined:
    Jan 31, 2012

    Jan 31, 2012
    78
    20
    18
    I don't want to factory reset if possible. Here's what happened: i did the code that crutchcorn said to do. I am not sure if I have a recovery anymore because it is just a gray screen, however it vibrates when I touch it like it should. I don't know if there's just no picture for my recovery, or if something else happened. Some insight would be great. [​IMG]
     
  10. Maslovicz

    Maslovicz Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    554
    Joined:
    Oct 4, 2014

    Oct 4, 2014
    554
    366
    113
  11. Member1771050

    Rank:
    None
    Posts:
    0
    Joined:

    Inside zip file, go to META-INF/com/google/android
    There will be file called updater-script. Open it with notepad++ and delete the following at the very beginning:


    assert(getprop("ro.product.device") == "w5ds" ||
    getprop("ro.build.product") == "w5ds" ||
    abort("This package is for device: w5ds; this device is " + getprop("ro.product.device") + "."););


    Save the file, repack it back in the same place and then try to flash. I'm 99.99% sure it will work.
     
    Maslovicz likes this.
  12. Maslovicz

    Maslovicz Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    554
    Joined:
    Oct 4, 2014

    Oct 4, 2014
    554
    366
    113
    Thank you for your help ;)
     
  13. Krisdanny84

    Krisdanny84 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    26
    Posts:
    35
    Joined:
    Nov 23, 2014

    Nov 23, 2014
    35
    2
    26
    Male
    Translator
    Subotica, Serbia
    No one know help me?? :(
     
  14. Krisdanny84

    Krisdanny84 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    26
    Posts:
    35
    Joined:
    Nov 23, 2014

    Nov 23, 2014
    35
    2
    26
    Male
    Translator
    Subotica, Serbia
    No one know help me?? :(
     
  15. Krisdanny84

    Krisdanny84 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    26
    Posts:
    35
    Joined:
    Nov 23, 2014

    Nov 23, 2014
    35
    2
    26
    Male
    Translator
    Subotica, Serbia
    No one know help me?? :(
     
  16. Member1771050

    Rank:
    None
    Posts:
    0
    Joined:

    #66 Member1771050, Nov 26, 2014
    Last edited by a moderator: Nov 26, 2014
    Krisdanny84 likes this.
  17. Krisdanny84

    Krisdanny84 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    26
    Posts:
    35
    Joined:
    Nov 23, 2014

    Nov 23, 2014
    35
    2
    26
    Male
    Translator
    Subotica, Serbia
    Really thank you for the info, lol how many "problems" make a little "space" not typed on keyboard.
    Succesful installed CWM!!
    :)
     
    Member1771050 likes this.
  18. jma9454

    jma9454 Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    78
    Joined:
    Jan 31, 2012

    Jan 31, 2012
    78
    20
    18
    I tried using crutchcorn's commands but something went wrong.
    I think I do have TWRP but it doesn't visually show it. Reboot to recovery gives me a gray screen that responds with vibration when I touch it. Here's the commands I did after putting the recovery into the /sdcard/
    Is there a way I can reinstall cwm?
    [​IMG]
     
  19. Darkness_ID

    Darkness_ID Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    27
    Joined:
    Feb 26, 2013

    Feb 26, 2013
    27
    2
    16
    Male
    if I try on lg L70 D325 what will happen?
     
  20. crutchcorn

    crutchcorn Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    233
    Posts:
    1,442
    Joined:
    Jan 23, 2014

    Jan 23, 2014
    1,442
    751
    233
    Male
    Living
    Sacramento Area
    Download CWM, use my commands. These will only work for MSM323. As I've said before, TWRP does not work.
     
  21. AndroidJD

    AndroidJD Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    103
    Joined:
    Sep 20, 2014

    Sep 20, 2014
    103
    11
    38
    Self employed
    San Antonio Tx
    Will TWRP work on D321 because I've had problems with CWM
     
  22. AndroidJD

    AndroidJD Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    103
    Joined:
    Sep 20, 2014

    Sep 20, 2014
    103
    11
    38
    Self employed
    San Antonio Tx
    Will TWRP work on D321 because I've had problems with CWM
     
  23. crutchcorn

    crutchcorn Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    233
    Posts:
    1,442
    Joined:
    Jan 23, 2014

    Jan 23, 2014
    1,442
    751
    233
    Male
    Living
    Sacramento Area
    Okay, that's it.... @sammyz @chevanlol360 , anyone, could you PLEASE close this thread? TWRP is NOT functioning (as confirmed by everyone), and it's only confusing people. I don't mean to get angry but I've said it's not working 4 times and nothing. If this is done, I will make a thread to @chevanlol360 's WORKING PhilZ including instructions, pictures, and more.
     
    #73 crutchcorn, Dec 5, 2014
    Last edited: Dec 7, 2014
  24. Drkm43

    Drkm43 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    3
    Joined:
    Dec 19, 2014

    Dec 19, 2014
    3
    1
    16
    Male
    Hello jeffta, in this recovery i can boot with the combo-key of "Restore" like in your CWM? Thanks.
     
  25. crutchcorn

    crutchcorn Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    233
    Posts:
    1,442
    Joined:
    Jan 23, 2014

    Jan 23, 2014
    1,442
    751
    233
    Male
    Living
    Sacramento Area
    This recovery does not work. I again request the thread to be closed as development for this recovery seems to be dead and the OP doesn't state that the recovery is dead. Go try the PhilZ on my thread and tell me if it works if you could please. Also, any recovery can have the key combo if you override the laf.img
     
Tags:

Share This Page

Loading...