1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Unable to configure exchange server mails on to my Galaxy S2

Discussion in 'Android Devices' started by saugatab, Dec 26, 2011.

  1. saugatab

    saugatab Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    5
    Joined:
    Dec 26, 2011

    Dec 26, 2011
    5
    0
    5
    Hi!

    I am using a new Galaxy S2 but unable to configure my exchange server mails on to it. Gmail though works perfectly. I have also updated the firmware to the latest version which is available.

    I entered my configuration, consisting of

     

    Advertisement

  2. jlager

    jlager Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    5
    Joined:
    Dec 26, 2011

    Dec 26, 2011
    5
    0
    5
     
  3. saugatab

    saugatab Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    5
    Joined:
    Dec 26, 2011

    Dec 26, 2011
    5
    0
    5
    Thanks for your reply.
    I have tried all possible combinations but it still doesnt work.
    And yes I can access the OWA site on my handset.
    No issue at all on that.
     
  4. reekee98

    reekee98 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Sep 21, 2011

    Sep 21, 2011
    1
    0
    5
    Download K9 Mail via Android Market and it will work....
     
  5. saugatab

    saugatab Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    5
    Joined:
    Dec 26, 2011

    Dec 26, 2011
    5
    0
    5
    Thanks but K9 also doesn't work. shows the same error "cannot connect to the server"...
     
  6. croc9968

    croc9968 Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    30
    Joined:
    Feb 16, 2010

    Feb 16, 2010
    30
    1
    16
    I use touchdown and this works for exchange. There's a free trial available
     
  7. endian675

    endian675 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Jan 2, 2012

    Jan 2, 2012
    2
    0
    5
    I have Exchange configured and working fine on my SGS2. I have taken a screenshot of my configuration for you, but as a new user I can't post images or links! Argh...if you send me an e-mail to endian675 (at) gmail.com then I will reply with the screenshot. Alternatively, post a screenshot of your own configuration and I will compare it with mine.
     

Share This Page

Loading...