1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Unable to Set Out of Office

Discussion in 'Android Devices' started by TechGeekPro, May 6, 2010.

  1. TechGeekPro

    TechGeekPro Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    127
    Joined:
    Jan 15, 2010

    Jan 15, 2010
    127
    77
    53
    Field Service Technician
    NC
    When I open my Exchange ActiveSync account, if I press Menu > More > Out of the office, I get the following error:

    Mail, Contact, and Calendar are all syncing just fine. Is anyone else experiencing this issue? Any ideas on what could be causing this problem?
     

    Advertisement

  2. mobil3gen

    mobil3gen Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    58
    Posts:
    261
    Joined:
    Feb 22, 2010

    Feb 22, 2010
    261
    19
    58
    Student, Wireless Sales
    Clarkston, WA
    Has your password for your exchange server changed at all?

    Try *228 option 1 or 2, could just be a signal thing

    When in doubt pull the battery out and give it another try..

    UPDATE: just realized that if everything else was working fine your pwd probably didn't change
     
  3. arnol

    arnol Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Apr 8, 2010

    Apr 8, 2010
    2
    0
    5
    Same problem here, do you also have a problem with the GAL? I can retrieve users from the GAL, although the phone field is missing. I get their title, email and name. The out of office and the GAL issue are the only active sync problems I seem to be experiencing.
     
  4. TechGeekPro

    TechGeekPro Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    127
    Joined:
    Jan 15, 2010

    Jan 15, 2010
    127
    77
    53
    Field Service Technician
    NC
    Same thing here with the GAL.
     
  5. floridastatetech

    Rank:
    None
    Posts:
    0
    Joined:

    I am also having the same problem. Anyone having any luck with this?
     
  6. gmauser71

    gmauser71 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    10
    Joined:
    May 3, 2010

    May 3, 2010
    10
    0
    15
    Same here with out of office issue here too on HTC Incredible. Says unable to get your out of office settings from the exhcnage server right now. Please try again later...... Running on Exchange 2003 SP2....
     
  7. vadakr

    vadakr Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    3
    Joined:
    Mar 1, 2010

    Mar 1, 2010
    3
    0
    5
    It works great on EXCH 2003. There's a free version of the app that checks whether the app can talk properly with your EXCH server. If it shows you your Out of Office status and message correctly, then buy the paid version of the app (it's only $0.99).
     

Share This Page

Loading...