1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Unlock the G1 in the UK

Discussion in 'Android Devices' started by Midget010, Oct 18, 2008.

  1. Midget010

    Midget010 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Oct 18, 2008

    Oct 18, 2008
    1
    0
    5
    Does anyone know if the G1 will be unlockable in the UK?
     

    Advertisement

  2. sleebus.jones

    sleebus.jones Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    35
    Posts:
    240
    Joined:
    Sep 27, 2008

    Sep 27, 2008
    240
    0
    35
    Houston, TX
    Well, if you are thinking about getting the US version and using it there, that depends if you can get an unlock code out of TMUS. If you do manage such a feat, the 3G portion won't work in the UK because it's on a different frequency.

    I'd just wait for the UK one to come out in the next month or so. Unlocking that solely depends on your carrier.
     
  3. chuksy

    chuksy Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    15
    Joined:
    Nov 18, 2008

    Nov 18, 2008
    15
    0
    15
    Has anyone in the UK unlocked their phone,and do they have access to the market and can they browse the net.
    I just bought one and i intend unlocking it and use on the "3 network" here in the UK.
    Pls your help would be much appreciated.
     
  4. omeneo

    omeneo Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    8
    Joined:
    Nov 6, 2008

    Nov 6, 2008
    8
    0
    5
    http://www.unlock-tmobileg1.com/
    just use this . works excellent!
    "Ive got my G1 on Saturday afternoon from San Francisco, now is Sunday morning and my G1 works on ALL networks in EU - thanks to you guys! Excellent!"
     
Tags:

Share This Page

Loading...