1. Download our Official Android App: Forums for Android!

unlocked htc hero

Discussion in 'Android Devices' started by simmy, Sep 23, 2009.

  1. simmy

    simmy Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    19
    Joined:
    Sep 23, 2009

    Sep 23, 2009
    19
    2
    36
    I just got a htc hero unlocked (t mobile) am on o2 when trying to set up google it wont let me set up my account . It says the sim is not set up for data and wont connect to google .I have set up internet and wifi settings , cheers .....simmy..
     

    Advertisement

  2. justjimjpc

    justjimjpc Premium Member
    Rank:
    None
    Points:
    663
    Posts:
    10,543
    Joined:
    Nov 3, 2008

    Nov 3, 2008
    10,543
    210
    663
    Washington DC, USA
    Your SIM is old school (or damaged) and needs to be updated with a new one from your Carrier ..
     
  3. MartinS

    MartinS Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    2,111
    Joined:
    Aug 23, 2009

    First of all check that you have the following set up correctly:

    O2 Forum :: View topic - No 3G support for HTC HERO??!!!

    I have an unlocked phone on O2 and this worked.

    The other thing is that you have to set up Google on start up so unless you've entered the log in details on initial set up, you may need to factory reset the phone. In this case, if O2 doesn't automatically send you the APN settings make sure you are on a wireless network to allow you to sign on to Google.

    Finally - make sure you have a 3G SIM...
     
  4. simmy

    simmy Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    19
    Joined:
    Sep 23, 2009

    Sep 23, 2009
    19
    2
    36
    thanks for the reply i will check my sim out first . cheers
     
Tags:

Share This Page

Loading...