1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Unlocking Sprint Lg G2

Discussion in 'Android Devices' started by Doey, Jan 2, 2014.

  1. bberryhill0

    bberryhill0 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    273
    Posts:
    2,716
    Joined:
    Jan 27, 2010

    On the Verizon version it's not covered...
     

    Advertisement

  2. manuxxx

    manuxxx Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    25
    Posts:
    3
    Joined:
    Feb 20, 2014

    Feb 20, 2014
    3
    0
    25
  3. manuxxx

    manuxxx Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    25
    Posts:
    3
    Joined:
    Feb 20, 2014

    Feb 20, 2014
    3
    0
    25
    This will work for outside US...
     
  4. Goodboy2

    Goodboy2 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Mar 7, 2014

    Mar 7, 2014
    1
    0
    5
    Yesterday Sprint unlocked my Lg g2 phone for gsm utms use outside the us. Am planning a extended trip to europe and wanted to use this phone for a local sim vs carrying a gms phone.

    Have not checked that this unlock is working but all the right mesages came up as the phone rebooted from the Sprint unlock over a wi fi network.

    Sprint appears to have a requirement to have the phone for 90 days before they will unlock for international use. They waved this since i only had the phone 60 days...but am leaving shortly. Perhaps they are feeling some pressure from the Verizon issue of the G2 which is unlocked out of the box...or the T Mobile plan that support use of their phones in over a 100 countries...with out extra charges for data and text.

    Long story short...the Sprint LG G2 phone will work on international GSM systems.....if unlocked by Sprint (i am hoping......)
     
  5. lilc420

    lilc420 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    6
    Posts:
    6
    Joined:
    Aug 11, 2012

    Aug 11, 2012
    6
    5
    6
  6. newtodis

    newtodis Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Mar 24, 2014

    Mar 24, 2014
    2
    0
    5
    Download rom tool and trying to get to work now?
     
  7. newtodis

    newtodis Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Mar 24, 2014

    Mar 24, 2014
    2
    0
    5
    Follow what steps
     
  8. luvmyplummer

    luvmyplummer Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Apr 1, 2014

    Apr 1, 2014
    1
    0
    5
    Will you please email me and let me know how you do this it will be greatly appreciated.
     
  9. crack1152

    crack1152 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    15
    Joined:
    Jul 15, 2012

    Jul 15, 2012
    15
    1
    16
    Male
    hey I did this and rebooted and my phone went into safety mode please help
     
  10. jnjwireless

    jnjwireless Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    May 1, 2014

    May 1, 2014
    1
    0
    5
    ACTUALLY , some cdma phones can be connected in GSM networks. SAMSUNG GALAXY S4 verizon come unlocked for any GSM company around the world, galaxy mega and some models of galaxy s3 for sprint can be unlocked and with the right equipment and setting arrangement they become GSM phones. so technically you CAN ask your radio to pick up a TV show with the pictures included... educate yourself before speaking.
     
  11. joeyakaspce1130

    Rank:
    None
    Points:
    28
    Posts:
    38
    Joined:
    Aug 2, 2014

    Aug 2, 2014
    38
    10
    28
    Male
    Allentown, PA
    It is possible to SIM unlock an LG LS980(Sprint) for use on the T-Mobile network. Message if anybody needs help as I've done it twice today and can help.
     
  12. KevinDontCare

    KevinDontCare Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Aug 20, 2014

    Aug 20, 2014
    1
    0
    5
    Can you give me steps on how you did it? I'm stuck with an old cracked lg double play & I HATE seeing my Lg G2 without service, I mean, JUST LOOK AT IT! It's such a beast of a phone & I can't even use it :(
     
  13. talyc

    talyc Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Aug 21, 2014

    Aug 21, 2014
    1
    0
    5
    Thanks, Sha0ggy

    But seems I crashed the system. I guess there wasn't enough space to replace SPR with OPEN. So I get stuck in midway with "UNFORTUNATELY the process com.android.systemui has stopped:(

    Is there any simple way to get out?
     
  14. slimboss07

    slimboss07 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    6
    Posts:
    1
    Joined:
    Sep 29, 2014

    Sep 29, 2014
    1
    1
    6
    Hello. I am going to give you the steps I made to unlock the Sprint LS980 G2. Sorry I cant post links yet.
    Head over to XDA and download cloudy G3 for LS980 which you can Google. You will have to be rooted and have a custom backup. After you download G3 follow all steps especially
    *Full Wipe (Dalvik, Cache, System & Data)
    *Flash KitKat baseband
    *Install the CloudyG3
    *Choose your variant in Aroma = Sprint
    and have it operational press *#*#4636#*#* and choose gsm\cdma\lte. Should now have access to your carrier. A few helpful apps to have from play store is Radio Switcher and Tweakker which allows you to change radio without using the *#*# method and Tweakker will allow you to change APNs to desired carrier. One last apk to download from the store is *Build Prop Editor. I used this to tweak my T Mobile carrier to show 4G before this my signal just had an H. The list to change build prop is below. This is what the Build Prop should say on your phone if not change to below description for T Mobile. *ro.carrier and ro.build.target_operator can bet set to "TMO", "ATT", or "spr". Thus allowing you to use on GSM carriers.
    *"spr" is not affected by the 1 signal bar bug.

    ro.build.target_county: US
    ro.carrier=TMO
    ro.build.target_operator=TMO
    persist.service.crash.enable=1
    ro.telephony.default_network=9
    telephony.lteOnCdmaDevice=0
     
    tat_tomcat likes this.
  15. phl8r

    phl8r Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Nov 1, 2014

    Nov 1, 2014
    1
    0
    5
    I've almost got this working, could you tell me what 'network modes' you selected in the network app. I can't seem to get voice working? Net10 messaged me my phone number but I don't think I'm quite there yet.
    Thanks much
     
  16. tat_tomcat

    tat_tomcat Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Apr 8, 2015

    Apr 8, 2015
    1
    0
    5
    Male
    Can you tell me more? I have it installed and need to know what i need to finish the job. How do i change the varient Aroma = Sprint? I havent seen that anywhere.
     
  17. cchick

    cchick Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    1
    Joined:
    Jun 11, 2015

    Jun 11, 2015
    1
    0
    15
    Can you help me unlock my g2 to work with metro pcs off t mobile towers?
     
  18. george08807

    george08807 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    6
    Posts:
    6
    Joined:
    Dec 28, 2010

    Dec 28, 2010
    6
    6
    6
    Hi, Guys, if you've already unlocked the Sprint LG G2 to use on T-Mobile or AT&T, could you post back any caveats with the unlock? I'm planning to do this for a non-techy person and afraid any caveats could freak her out. Thanks!
     
  19. glcohen

    glcohen Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    1
    Joined:
    Jan 21, 2016

    Jan 21, 2016
    1
    0
    15
    Male
    This works very nicely - but the editor should be ROM Toolbox Free not as you have said - which does not seem to have an editor. Many thanks for your post.
     
  20. clippityclop

    clippityclop Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    1
    Joined:
    Feb 13, 2016

    Feb 13, 2016
    1
    0
    15
    I have LGG2 LS980 and am on Sprint network. I want to change to either smart talk or metropcs. There is a place under settings to unlock user UICC. I have tried to do that twice but get errors. If I get Sprint to unlock this, can I take this phone to Verizon/smart talk or to metro pcs?
     

LG G2

The LG G2 has a 5.2-inch display with 1080p resolution. It also has a Qualcomm Snapdragon 800 processor, 2GB of RAM, a 13 megapixel camera, NFC, and more.
Tags:

Share This Page

Loading...