1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root unroot questions

Discussion in 'Android Devices' started by angldvl81, Oct 15, 2011.

  1. angldvl81

    angldvl81 Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    193
    Posts:
    1,507
    Joined:
    Feb 14, 2011

    Feb 14, 2011
    1,507
    360
    193
    Female
    my job
    AZ
    i'm not sure if this has been asked, but i'm thinking i may need to get a new TB (sad i know, but my wifi is getting an error when trying to connect). if i make a backup (obviously saved on SD card) will i be able to use that when i root the next phone and not have to go through everything again?
     

    Advertisement

  2. bjanow

    bjanow Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    2,763
    Joined:
    Dec 3, 2009

    Dec 3, 2009
    2,763
    477
    163
    Colorado
    You don't need to get another phone for wifi connection errors. What rom do you have, and what exactly is happening?
     
  3. angldvl81

    angldvl81 Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    193
    Posts:
    1,507
    Joined:
    Feb 14, 2011

    Feb 14, 2011
    1,507
    360
    193
    Female
    my job
    AZ

    I'm on SHIFTAO5P and it was happening on shifts3ns3 as well. As for what's happening.... I turn on my wifi and nothing happens. I go into settig and turn it on from there and that's where it says "error"

    edit: downloading synergy (i know it worked when i was running that) and will install that to see if it works there.
     
  4. bjanow

    bjanow Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    2,763
    Joined:
    Dec 3, 2009

    Dec 3, 2009
    2,763
    477
    163
    Colorado
    There is a simple fix. Let me find it for you.

    Can't find the thread but this is what I did. In root explorer go to /system/etc/dhcpcd folder. Delete the file dhcpcd.conf and reboot. Wifi will work.
     
  5. angldvl81

    angldvl81 Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    193
    Posts:
    1,507
    Joined:
    Feb 14, 2011

    Feb 14, 2011
    1,507
    360
    193
    Female
    my job
    AZ
    Well that didn't work.

    Edit...switched to synergy rom and no wifi there either....looks like im headed for a new tb :sad:
     
  6. scotty85

    scotty85 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    1,413
    Posts:
    11,139
    Joined:
    Jul 25, 2010

    Jul 25, 2010
    11,139
    7,418
    1,413
    :(

    just curious,have you tried to pick up wifi at different sources? slim chance it could be something with your router rather than your phone...
     
  7. angldvl81

    angldvl81 Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    193
    Posts:
    1,507
    Joined:
    Feb 14, 2011

    Feb 14, 2011
    1,507
    360
    193
    Female
    my job
    AZ
    Yes I have. No luck there either. As for router, my computer picks it up as does my boyfriends tablet, laptop and phone.
     

Share This Page

Loading...