1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Unusable phone.

Discussion in 'Android Devices' started by latinomanz, Dec 23, 2014.

  1. latinomanz

    latinomanz Newbie
    Thread Starter
    Rank:
     #576
    Points:
    18
    Posts:
    41
    Joined:
    Jun 12, 2014

    Jun 12, 2014
    41
    10
    18
    Hi,

    I just got the MetroPCS LG MS323 and installed Carbon ROM, what a piece of garbage was Carbon Rom, my phone is now useless but not bricked. I have tried to revert it to stock without success using the LG Flash Tool, it fails at 15% complaining about the connection but ADB and Fastboot can see my device well.

    I have also tried the tot method without success.

    I have an unlocked bootloader and CWM installed.

    Can anyone please upload a CWM zip file or tell me what to do?

    Thanks.
     

    Advertisement

  2. DNRDustin

    DNRDustin Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    198
    Joined:
    Apr 27, 2011

    Apr 27, 2011
    198
    37
    43
    Male
    Code Monkey @ Software Developer
    Nor-Cal
    if you're in download mode you will get no response from ADB or fastboot commands. If you're phone is responding to fastboot commands, you don't have Download mode on your laf partition. Probably because you didn't flash the stock laf.img back when you were done unlocking you bootloader. Any of this making sense?

    There are other ROMS on this forum, I use Simplicity as my daily, look around.
    Also, don't bash somebodies work. Maybe you can do better?
     
  3. BRAINZ2013

    BRAINZ2013 Extreme Android User
    Rank:
    None
    Points:
    353
    Posts:
    6,418
    Joined:
    Feb 21, 2012

    Feb 21, 2012
    6,418
    1,204
    353
    Male
    MECHANIC OBDII. NOS. FUEL INJECTION. Saving a Life
    Park Ave., HELL
    Which one are you using cwm is in the play store
     
  4. DNRDustin

    DNRDustin Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    198
    Joined:
    Apr 27, 2011

    Apr 27, 2011
    198
    37
    43
    Male
    Code Monkey @ Software Developer
    Nor-Cal
    I don't think we can use cwm app
     
  5. latinomanz

    latinomanz Newbie
    Thread Starter
    Rank:
     #576
    Points:
    18
    Posts:
    41
    Joined:
    Jun 12, 2014

    Jun 12, 2014
    41
    10
    18
    Hi,

    I have CWM already installed but I wanted a ROM that I can flash with CWM since the Flash Tool is not working for me. Cyanongenmod and Carbon do not work for this phone properly, I tried Simplicity without success.
     
Tags:

Share This Page

Loading...