1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root update rom question

Discussion in 'Android Devices' started by chosendude, May 13, 2010.

  1. chosendude

    chosendude Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    78
    Joined:
    Apr 29, 2010

    Apr 29, 2010
    78
    0
    15
    When 2.2 comes out in a new rom. Am i going to have to wipe all of my data again
     

    Advertisement

  2. OMJ

    OMJ Bazinga
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    3,290
    Joined:
    Nov 27, 2009

    Nov 27, 2009
    3,290
    825
    213
    Finance
    Pennsylvania
    perhaps...really we dont know cause there is no 2.2 yet
     
  3. chosendude

    chosendude Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    78
    Joined:
    Apr 29, 2010

    Apr 29, 2010
    78
    0
    15
    Ah that could be a down sidde to my root, because i download everything and set it up as i like but then when theres a new update i have to redo everything
     
  4. shrink57

    shrink57 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,529
    Joined:
    Dec 19, 2009

    Dec 19, 2009
    1,529
    149
    143
    South Florida
    The market will allow you to download your paid apps again. Program like Titanium Backup will allow you to backup programs and program settings. You can do screenshots to remember your home screen setup. A small price to pay to get new features, improved speed and stability. It also gives you an opportunity to re-evaluate your current setup and make improvements.
     
  5. OMJ

    OMJ Bazinga
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    3,290
    Joined:
    Nov 27, 2009

    Nov 27, 2009
    3,290
    825
    213
    Finance
    Pennsylvania
    yea thats pretty much how it goes. Do it enough and it becomes second nature.

    You never know until its out though. It could be even stock users will lose data when they upgrade to 2.2 and it could be no one has to.
     
  6. chosendude

    chosendude Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    78
    Joined:
    Apr 29, 2010

    Apr 29, 2010
    78
    0
    15
    While were on it. When using titanium backup. How do you backup all programs at once? Or do I have to do each one individually
     

Share This Page

Loading...