1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root Update-Script/ Syntax Errors. Help?

Discussion in 'Android Devices' started by death2all110, Nov 26, 2010.

  1. death2all110

    death2all110 Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    1,996
    Joined:
    Jun 25, 2010

    Jun 25, 2010
    1,996
    1,210
    313
    Male
    Systems Administrator Windows/Unix
    Illinois, US
    I have been working on a update-script for updating the radio without the vzc update. mainly for rooted users. however i cant seem to get the update-script to work properly. Im typing my update-script in gedit on ubuntu 10.10 because i dont trust windows with it since it wont understand linux spacing. anything i should do different? here is a pastebin with the 3 i have tried with minor tweaks. none have worked.

    First script: write_radio_image PACKAGE:radio. - Update-script/radio update

    please help me out. ive been fighting with this for 2 days straight and i dont wanna give up. =/

    Thanks,
    ~~Death
     

    Advertisement

  2. Trident

    Trident Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    333
    Posts:
    3,035
    Joined:
    Jan 20, 2010

    Jan 20, 2010
    3,035
    2,307
    333
    I wear many hats
    Virginia Beach, VA
    Could you please upload the radio.img so I can try to figure it out?
     
  3. death2all110

    death2all110 Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    1,996
    Joined:
    Jun 25, 2010

    Jun 25, 2010
    1,996
    1,210
    313
    Male
    Systems Administrator Windows/Unix
    Illinois, US
    http://goo.gl/9wkGL

    That zip file has the radio. a working update-script and a working signed update package. however the changes aren't reflected inside android under settings>about phone>basband version is this normal?

    PS. I Have your ZVC nandroid ill PM you with link
     
  4. Trident

    Trident Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    333
    Posts:
    3,035
    Joined:
    Jan 20, 2010

    Jan 20, 2010
    3,035
    2,307
    333
    I wear many hats
    Virginia Beach, VA
    Yeah. That looks good. There seems to be some bug with the Ally that if it isn't applied via OTA, it reports incorrectly. I'm trying to figure this out..
     
  5. death2all110

    death2all110 Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    1,996
    Joined:
    Jun 25, 2010

    Jun 25, 2010
    1,996
    1,210
    313
    Male
    Systems Administrator Windows/Unix
    Illinois, US
    Alright, Thanks trident. Ill go ahead and post it. and you are welcome to include it in your next velocity release, not that you needed my permission lol
     
Tags:

Share This Page

Loading...