1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root Update to Virtuous 3.0, google voice missing?

Discussion in 'Android Devices' started by mkarps, Sep 24, 2010.

  1. mkarps

    mkarps Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    71
    Joined:
    Feb 7, 2010

    Feb 7, 2010
    71
    2
    16
    I just updated to Virtuous 3.0 and noticed my google voice widget wouldnt load. Then I noticed google voice is gone now. I tried reinstalling from market, it downloads, then says installation unsuccesful. Any suggestions? Wipe and reload rom from scratch?
     

    Advertisement

  2. najaboy

    najaboy Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    390
    Joined:
    May 3, 2010

    May 3, 2010
    390
    68
    53
    Install Virtuous 3.0.1
     
  3. mkarps

    mkarps Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    71
    Joined:
    Feb 7, 2010

    Feb 7, 2010
    71
    2
    16
    Ok, so Im on 3.0.1 and google voice still wont install.
     
  4. najaboy

    najaboy Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    390
    Joined:
    May 3, 2010

    May 3, 2010
    390
    68
    53
    You have two options, then.
    1) Restore the nandroid backup that you did prior to upgrading to 3.0 and then upgrade to 3.01 from that point.
    2) Go into Settings > Applications > Manage Applications > All. From there, uninstall com.google.android.apps.google.voice. Then download it from the market and reinstall.

    3.0 had some issues with Google apps and was quickly pulled by RMK.
     
    mkarps likes this.
  5. dscribe

    dscribe Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    818
    Joined:
    Jun 8, 2010

    Jun 8, 2010
    818
    140
    93
    Camden, AR, USA
    If you do the uninstall and market reinstall, I recommend that you do a reboot before the market reinstall.
     
  6. Weazol

    Weazol Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    530
    Joined:
    Jul 20, 2010

    from 3.0 you should have nandroid back to 2.7 then get 3.0.1
     
  7. mkarps

    mkarps Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    71
    Joined:
    Feb 7, 2010

    Feb 7, 2010
    71
    2
    16
    Ok, got it. No need to nandroid, just had to do the uninstall under manage applications and reinstall. Thanks!
     

Share This Page

Loading...