1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Update V10E_00

Discussion in 'Android Devices' started by JulyDerek, Dec 21, 2010.

  1. JulyDerek

    JulyDerek Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    102
    Joined:
    Dec 14, 2010

    Dec 14, 2010
    102
    12
    38
    Bombay
    Any idea when is it going to be active for Indian phones?
     

    Advertisement

  2. Kromastorm

    Kromastorm Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    40
    Joined:
    Dec 22, 2010

    Dec 22, 2010
    40
    1
    16
    indian version has already been launched, its V10c.
     
  3. JulyDerek

    JulyDerek Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    102
    Joined:
    Dec 14, 2010

    Dec 14, 2010
    102
    12
    38
    Bombay
    Yes I know. But haven't installed it as yet. Has anyone installed it ? Has the SD Card error been rectified?
     
  4. mosin523

    mosin523 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Jan 6, 2011

    Jan 6, 2011
    1
    0
    5
    tell me is it safe to update
     
  5. skyb0y

    skyb0y Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    37
    Joined:
    Dec 30, 2010

    Dec 30, 2010
    37
    2
    16
    on my phone i have 10N installed
     
  6. sandeep108

    sandeep108 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    99
    Joined:
    Dec 21, 2010

    Dec 21, 2010
    99
    9
    36
    I had immediately updated to v10C when I got my phone about a month ago. I have had no problems or issues with phone or SD card since then.

    Hopefully in a few weeks LG will upgrade all of us to 2.3, so not too worried about v10E.
     
  7. cherian.me

    cherian.me Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    16
    Joined:
    Dec 16, 2010

    Dec 16, 2010
    16
    1
    16
    i have upgraded to V10c abt 4days back, fortunately hvnt got the auto sd card unmount prob "yet". There are 2 extra apps 1. App installer (no idea what it does) and 2. Games.

    Only porb i found is when the UI auto rotates to landscape mode (or in a game etc which is in landscape view) the Volume up/down pattern doesnt change i.e. its still Vol up key to increase and Vol down key to decrease the volume.

    Does anyonelse who did the upgrade find this difference?
     
  8. sandeep108

    sandeep108 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    99
    Joined:
    Dec 21, 2010

    Dec 21, 2010
    99
    9
    36
    The app installer searches the memory card for apps (or the ones provided by LG) and lets you install / uninstall them. I have not tried the 'Games'.
     
  9. cherian.me

    cherian.me Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    16
    Joined:
    Dec 16, 2010

    Dec 16, 2010
    16
    1
    16
    Sandeep the Games app is to download games provided by ur serive provider.
    Though, When i go to the app installer its just a blank screen no options or anything, how do i use it? can we uninstall the built in apps that lg provided with the phone?
     
  10. sandeep108

    sandeep108 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    99
    Joined:
    Dec 21, 2010

    Dec 21, 2010
    99
    9
    36
    Have you changed the SD card? The app searches for the app files on the SD card and then gives you the list with options to install / uninstall.

    Some of the built-in apps can be uninstalled, some cannot. All can provided you are willing to root the phone. But AFAIK, v10c/e removed the ability for common rooting programs.

    Everything works fine for me, so I have not bothered further.
     
  11. cherian.me

    cherian.me Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    16
    Joined:
    Dec 16, 2010

    Dec 16, 2010
    16
    1
    16
    i changed my SD from the default 2gb to a 4gb one but i transfered all the files to the 4gb one so i can use all the preloaded apps. Maybe it dint install properly while updating...
    But otherwise its fine...my phone hasn't restarted till date after updating, and im also not quite interested in rooting the phone yet.
     
  12. Wingy

    Wingy Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    19
    Joined:
    Jan 28, 2011

    Jan 28, 2011
    19
    0
    15
    is it safe to get the V10A update? hehe... just managed to connect up my phone now...
     
  13. JulyDerek

    JulyDerek Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    102
    Joined:
    Dec 14, 2010

    Dec 14, 2010
    102
    12
    38
    Bombay
    The SD Card unmounting is corrected with the v10c update. :)
     
  14. ism09bk

    ism09bk Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    15
    Joined:
    Jan 31, 2011

    Jan 31, 2011
    15
    1
    16
    Cyber City
    ok just out of curiosity.. i have the optimus one with v10a and the update manager says no further updates available.. but here i see 10e.. so just wondering which is the latest.. a or e?? i tried google for firmware version history but couldn't find one..
     
  15. JulyDerek

    JulyDerek Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    102
    Joined:
    Dec 14, 2010

    Dec 14, 2010
    102
    12
    38
    Bombay
    E will be latest. If you cannot see it for your phone, then your region hasn't yet been updated with that firmware upgrade.
     
  16. ramveersgh

    ramveersgh Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Apr 19, 2011

    Apr 19, 2011
    2
    0
    5
    Software Development
    Gurgaon
    Update V10E_00
    Now update Update V10E_00 is available for Indian phones.
     
  17. sandeep108

    sandeep108 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    99
    Joined:
    Dec 21, 2010

    Dec 21, 2010
    99
    9
    36
    Hmmm... just recently it allowed me to update to v10D, will have to check for E now
     
  18. ashokabs

    ashokabs Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Apr 20, 2011

    Apr 20, 2011
    2
    0
    5
    The update to V10E is available from I think 28th mar. I updated 4 days ago. There was no effect on the apps and data so I presume this was only a small maintenance update. I find that phone is working smoother particularly the screen inputs etc. Rest don't see any change yet. General feeling is of smoother phone with less lag.
     
  19. sandeep108

    sandeep108 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    99
    Joined:
    Dec 21, 2010

    Dec 21, 2010
    99
    9
    36
    Maybe I will wait a while then. The v10D did make things quite a bit better.
     

Share This Page

Loading...