1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Update.zip

Discussion in 'Android Devices' started by exgenmeikoj, Jan 20, 2014.

  1. exgenmeikoj

    exgenmeikoj Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    480
    Joined:
    Oct 30, 2011

    I need a update.zip sighed for recovery jelly bean would be nice. I had my phone reflahsed with stock gc01 but KT gets to the welcome screen and just freezes on the spot and then restarts I still have download mode and stock recovery but I don't have a PC so that won't help me at all. Is there anyway possblw I can fix this with out a computer and with stock recovery ?
     

    Advertisement

  2. Codegerm

    Codegerm Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    413
    Posts:
    3,753
    Joined:
    Jul 13, 2011

    Jul 13, 2011
    3,753
    1,266
    413
    Male
    Commercial service Technician for ADT
    Gainesville, FL
    I don't have anything that would fix it without using a PC if you only have stock recovery. If you have CWM or Agat's tREC then it would be easy. You might wanna look through XDA and see if there is something there.
     
  3. exgenmeikoj

    exgenmeikoj Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    480
    Joined:
    Oct 30, 2011


    Is there any update.zip pulled from the cache ? Anything :'( crap I might need to use a pc if I cannot do it like this
     
  4. Codegerm

    Codegerm Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    413
    Posts:
    3,753
    Joined:
    Jul 13, 2011

    Jul 13, 2011
    3,753
    1,266
    413
    Male
    Commercial service Technician for ADT
    Gainesville, FL
    The problem is that any update.zip would have to be a full ROM and not just an OTA. You need to be able to fully boot, official update.zip won't have CWM in it.

    do you have access to a PC?
     
  5. exgenmeikoj

    exgenmeikoj Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    480
    Joined:
    Oct 30, 2011


    Just work computers but it takes an Armageddon just to do it on them. Isn't there a SIG signer or can't we just open the zip add the files and leave it as that I know as long as it's the sane folder you just add in the files don't extract them and then recompression least this works for bootaeble zips :/
     
  6. exgenmeikoj

    exgenmeikoj Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    480
    Joined:
    Oct 30, 2011

    Okay I was able to use a computer flashed fg31 recovery the one I had at the time I then reflashed the same ROM and everything works just fine now strange the only deffernce was I I flashed gc01 kernel agats recovery so now everything works and is up and running I'm so happy :)
     
  7. Codegerm

    Codegerm Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    413
    Posts:
    3,753
    Joined:
    Jul 13, 2011

    Jul 13, 2011
    3,753
    1,266
    413
    Male
    Commercial service Technician for ADT
    Gainesville, FL
    You need to get yourself a PC. If you were close to me I would just bring my laptop over and drop the stock ROM on your phone for you.
     

Share This Page

Loading...