1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root UPDATED *** 8-12-12 ***Rooted OTA (2.11.605.19) Files

Discussion in 'Android Devices' started by Jrocker23, Dec 20, 2011.

  1. whitewallman

    whitewallman Member
    Rank:
    None
    Points:
    33
    Posts:
    73
    Joined:
    Feb 28, 2010

    The prior rooted 2.11.605.9 I flashed without wiping data.. (updated from .5) had a problem remembering notification sounds and ringtones after a reboot. A factory reset solved it though.. do you know if that will be an issue with this one? Oh! Can one flash the debloat one over the plain rooted one without a wipe?
    Thanks, by the way!
     

    Advertisement

  2. Jrocker23

    Jrocker23 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    359
    Joined:
    Dec 24, 2009

    Dec 24, 2009
    359
    102
    68
    Male
    Law Enforcement
    Staten Island, NY
    I know the ringtone issue well and the only solution for now is a factory reset but flashing over it should not bring the issue back . I had the issue as well and had to Factory Reset & flashed this one over to test and its been fine... You should be ok
     
  3. whitewallman

    whitewallman Member
    Rank:
    None
    Points:
    33
    Posts:
    73
    Joined:
    Feb 28, 2010

    Thanks, and can I flash the debloat rather than root only version w/o wiping?
     
  4. Jrocker23

    Jrocker23 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    359
    Joined:
    Dec 24, 2009

    Dec 24, 2009
    359
    102
    68
    Male
    Law Enforcement
    Staten Island, NY
    Yes either one is fine, not a problem...
     
    whitewallman likes this.
  5. whitewallman

    whitewallman Member
    Rank:
    None
    Points:
    33
    Posts:
    73
    Joined:
    Feb 28, 2010

    Do you have a log of the bloat removed in the debloat version? I'm seeing a lot of vzw trash as well as blockbuster. Wondering, since I was stock rooted .9
     
  6. Jrocker23

    Jrocker23 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    359
    Joined:
    Dec 24, 2009

    Dec 24, 2009
    359
    102
    68
    Male
    Law Enforcement
    Staten Island, NY
    Did u flash 3.1? Or 3.0

    3.1 has no verizon or blockbuster and some others removed. If u flashed over and had those apps already, it wont remove them. 3.1a is the newest
     
    whitewallman likes this.
  7. shadedurza

    shadedurza Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    13
    Joined:
    Jun 7, 2010

    Jun 7, 2010
    13
    0
    15
    Can someone upload the debloated version to rapidshare or another mirror? All the ones linked to don't work.
     
  8. Jrocker23

    Jrocker23 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    359
    Joined:
    Dec 24, 2009

    Dec 24, 2009
    359
    102
    68
    Male
    Law Enforcement
    Staten Island, NY


    Links updated in original post
     
    shadedurza likes this.
  9. shadedurza

    shadedurza Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    13
    Joined:
    Jun 7, 2010

    Jun 7, 2010
    13
    0
    15
    Thanks man.
     
  10. shadedurza

    shadedurza Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    13
    Joined:
    Jun 7, 2010

    Jun 7, 2010
    13
    0
    15
    The link to the radio doesn't work either... :D
     
  11. Jrocker23

    Jrocker23 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    359
    Joined:
    Dec 24, 2009

    Dec 24, 2009
    359
    102
    68
    Male
    Law Enforcement
    Staten Island, NY
    Link is working for me...
     
  12. Buddha64

    Buddha64 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    377
    Joined:
    Oct 7, 2010

    Oct 7, 2010
    377
    49
    43
    DB-0855-03 Aviation Electronics Engineer
    Redstone Arsenal, AL
    Not here. Didn't download -said it did but... - now I have to wait 45min. to try again? :thinking:
     
  13. Jrocker23

    Jrocker23 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    359
    Joined:
    Dec 24, 2009

    Dec 24, 2009
    359
    102
    68
    Male
    Law Enforcement
    Staten Island, NY
    Im working on a better storage solution. Hopefully by tonight
     
    Buddha64 likes this.
  14. shello007

    shello007 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    14
    Joined:
    Jun 2, 2011

    Jun 2, 2011
    14
    0
    15
    Hey, Anyone else having problems with their haptic feedback? Mine is very intermittent. Stops working when I'm texting especially.
     
  15. shello007

    shello007 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    14
    Joined:
    Jun 2, 2011

    Jun 2, 2011
    14
    0
    15
    Since 3.0a update, My wifi tether no longer works. What gives?
     
  16. Buddha64

    Buddha64 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    377
    Joined:
    Oct 7, 2010

    Oct 7, 2010
    377
    49
    43
    DB-0855-03 Aviation Electronics Engineer
    Redstone Arsenal, AL
    Works for me... Just connected.
     
  17. Buddha64

    Buddha64 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    377
    Joined:
    Oct 7, 2010

    Oct 7, 2010
    377
    49
    43
    DB-0855-03 Aviation Electronics Engineer
    Redstone Arsenal, AL
    Nope... this works fine too.
     
  18. Buddha64

    Buddha64 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    377
    Joined:
    Oct 7, 2010

    Oct 7, 2010
    377
    49
    43
    DB-0855-03 Aviation Electronics Engineer
    Redstone Arsenal, AL
    Speaking of which... why the yellow "Wifi Tether" and green "Wireless Tether?" The both do the same things...
     
  19. shello007

    shello007 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    14
    Joined:
    Jun 2, 2011

    Jun 2, 2011
    14
    0
    15
    Exactly, but now my tablet keeps saying 'obtaining IP address' but nothing.
     
  20. shello007

    shello007 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    14
    Joined:
    Jun 2, 2011

    Jun 2, 2011
    14
    0
    15
    Mr JRocker23: Been sending you messages and asking for assistance. Can you assist in anyway or are you no longer subscribed to this page?
     
  21. jdecker403

    jdecker403 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Feb 26, 2012

    Feb 26, 2012
    2
    0
    5
    I have a question. I just have about a months time on entering the realm of rooting an love it!. I download and flashed the 3.0a rom with no problems. If later on I would like to give the 3.1a a try would I be able to do it using the same procedures as the first one? Will there be any problems flashing the 3.1a on top of 3.0a?

    Also radios, if I flash it using the new radios but it for some reason I would like to flash it back to the original radios can I do it by simply re-flashing it back to the old ones?

    Thanks everyone! Awesome Forum!
     
  22. Jrocker23

    Jrocker23 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    359
    Joined:
    Dec 24, 2009

    Dec 24, 2009
    359
    102
    68
    Male
    Law Enforcement
    Staten Island, NY
    You can flash over & use the old radios if you like...You will be fine
     
  23. Dark Jedi

    Dark Jedi Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    73
    Posts:
    290
    Joined:
    Feb 8, 2012

    Feb 8, 2012
    290
    96
    73
    A galaxy far,far,away
    Just make sure the md5 number matches your file you download. Or your in for a world of hurt lol. Most things are fixable but its a pita.
     
  24. jdecker403

    jdecker403 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Feb 26, 2012

    Feb 26, 2012
    2
    0
    5
    Thanks jrocker23 and dark jedi. Also thanks for the tip on the md5.

    What about the roms? Can I switch from the 3.0 to 3.1 without any problems? I know it's the same version but more streamlined. Do I need to do any cache wiping etc?
    Thanks!
     
  25. rolltidedad

    rolltidedad Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    156
    Joined:
    Jul 22, 2011

    Jul 22, 2011
    156
    2
    36
    JRocker,

    I'm running Liquid Sense 3.2 but am having problems with it recognizing my sd card, so someone recommended that I use your rooted stock version...but I have a question...

    Will I need to flash a new radio?

    Here's the info on the radio that I'm currently using: 1.48.00.0906w_1, 0.01.78.0906w_2.
     

Share This Page

Loading...