1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Upgrade Ram on Moto Cliq !

Discussion in 'Android Devices' started by k20jonny, Dec 15, 2009.

  1. k20jonny

    k20jonny Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    9
    Joined:
    Dec 3, 2009

    Dec 3, 2009
    9
    0
    5
    Is there a way or possibility that the ram on the cliq can get upgraded???

    I had my cliq for over a month now and its an excellent phone. I've beat on the phone a few times and I never had any problems with it. But I wish there was more ram available. Phone gets laggy when opening huge pdfs and its probably because there is a lack of ram.

    Such a great phone minues the blur. Blur fails.


    Peace,

    Jon
     

    Advertisement

  2. Discordanian

    Discordanian Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    25
    Posts:
    6
    Joined:
    Dec 6, 2009

    Dec 6, 2009
    6
    0
    25
    You aren't talking about the microSD card, right? Because that IS upgradable.
     
  3. k20jonny

    k20jonny Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    9
    Joined:
    Dec 3, 2009

    Dec 3, 2009
    9
    0
    5
    Nah I mean the actual ram on the fone I'm sure u can but is there any other way 2 free up sum ram there's always a million things running on this fone ...I hope they are able 2 root it :)
     
  4. soada101

    soada101 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    35
    Posts:
    22
    Joined:
    Dec 9, 2009

    Dec 9, 2009
    22
    0
    35
    taskiller....
     
  5. BossyBBri

    BossyBBri Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    27
    Joined:
    Nov 29, 2009

    Nov 29, 2009
    27
    0
    15
    Student
    Michigan
    I use TaskPanel... it lets you know the condition of your phone and everything... ever since I started using that thing I don't have much of a lag problem at all... I haven't put the phone down since because it's running so efficiently... love it
     

Share This Page

Loading...