1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Upgrading from WinMobile 6.1

Discussion in 'Android Devices' started by normkol, Jul 20, 2010.

  1. normkol

    normkol Newbie
    Thread Starter
    Rank:
     #954
    Points:
    26
    Posts:
    23
    Joined:
    Jul 20, 2010

    Jul 20, 2010
    23
    2
    26
    Male
    Marketing, MIS
    Staten Island, NY
    I'll be getting my Captivate tonight, it's on the UPS truck.

    What's the best way to transfer my data from my Blackjack II, running Win 6.1?

    Will the Captivate read from the Outlook file?
     

    Advertisement

  2. radi0chik

    radi0chik Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    106
    Joined:
    Jul 14, 2010

    Jul 14, 2010
    106
    16
    38
    Broadcast Engineer
    Dallas, TX
    I think you have to export contacts to a csv file from outlook then load them in google. Someone correct me if I'm wrong.
     
  3. rob989_69

    rob989_69 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    159
    Joined:
    Jul 15, 2010

    Jul 15, 2010
    159
    17
    38
  4. Reggie3

    Reggie3 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    48
    Posts:
    193
    Joined:
    Jul 20, 2010

    Jul 20, 2010
    193
    15
    48
    Male
    Retired Project Manger -HP/Agilent
    Fort Collins CO
    As a long time window users - from the old pda days - you are correct. I did it by getting a gmail account and then importing the contacts to that.

    Unfortunately gmail does not sync with Outlook 2010 [WTF Google they only had a beta for over six months available to everyone]

    Buying the Captivate has been a love hate relationship. Love the display, speed, and the marketplace. Do not like no individual ring-tones, or the hoops to get the phone to connect via usb to my pc. Still have not got my ewallet to work yet.

    Will give it another couple of weeks or I will wait four months for the HTC HD3 and go back to windows.
     
  5. coldbeer

    coldbeer Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Jul 20, 2010

    Jul 20, 2010
    2
    0
    5
  6. Reggie3

    Reggie3 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    48
    Posts:
    193
    Joined:
    Jul 20, 2010

    Jul 20, 2010
    193
    15
    48
    Male
    Retired Project Manger -HP/Agilent
    Fort Collins CO
    I set up a google email account and transferred my accounts from outlook that way Bad news is Google does not sync with Outlook 2010 - so I can not update both data bases
     
  7. Deus

    Deus Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    3
    Joined:
    Jul 18, 2010

    Jul 18, 2010
    3
    0
    5
  8. normkol

    normkol Newbie
    Thread Starter
    Rank:
     #954
    Points:
    26
    Posts:
    23
    Joined:
    Jul 20, 2010

    Jul 20, 2010
    23
    2
    26
    Male
    Marketing, MIS
    Staten Island, NY
    Thanks for all the replies. I have Outlook 2003, so I probably won't have trouble syncing.
     
  9. normkol

    normkol Newbie
    Thread Starter
    Rank:
     #954
    Points:
    26
    Posts:
    23
    Joined:
    Jul 20, 2010

    Jul 20, 2010
    23
    2
    26
    Male
    Marketing, MIS
    Staten Island, NY
    I exported the contacts from Outlook to a csv file, then imported them into my gmail account.

    Then I synced my gmail account to the Captivate.

    Voila!:) It worked like a charm.

    Thanks for the help.
     

Share This Page

Loading...