1. Download our Official Android App: Forums for Android!

USB link Problem.

Discussion in 'Introductions' started by vlanuti, Sep 9, 2011.

  1. vlanuti

    vlanuti Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    25
    Posts:
    1
    Joined:
    Sep 9, 2011

    Sep 9, 2011
    1
    0
    25
    Have been using my LG Optimus V without problem for 2 months now all the sudden I get this message when I connect it to my computer "Device driver software was not properly installed" How can I tell if it's my computer or the phone? I have changed nothing I am running Windows 7 on a 1yr old Dell.

    Thanks, Vince
     

    Advertisement

  2. lunatic59

    lunatic59 Moderati ergo sum
    Moderator
    Rank:
     #3
    Points:
    4,238
    Posts:
    39,256
    Joined:
    Jun 12, 2010

    Jun 12, 2010
    39,256
    40,005
    4,238
    Male
    IT
    Pennsylvania
    Welcome to Android Forums, Vince.

    Most likely it's something on your Dell. Android phones in storage mode need only the basic set of drivers to mount properly. You might try reinstalling the drivers but as I don't have the same phone, the process will most likely be different. You might want to ask in LG Optimus V - Android Forums.
     
  3. Steven58

    Steven58 "The Unqualified Moderator!"
    Moderator
    Rank:
     #5
    Points:
    3,973
    Posts:
    33,654
    Joined:
    Feb 19, 2010

    Feb 19, 2010
    33,654
    26,534
    3,973
    Male
    New Jersey, US of A
    Welcome to Android Forums! I'm glad you signed up to become a valued member! :)
     

Share This Page

Loading...