1. Download our Official Android App: Forums for Android!

User agent question

Discussion in 'Metro PCS' started by averagewonder, Dec 29, 2013.

  1. averagewonder

    averagewonder Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    532
    Joined:
    Jul 23, 2012

    Jul 23, 2012
    532
    86
    78
    Male
    Student/C.N.A
    Palm Coast, Fla
    Ok so i never really bothered with tethering because I have WI-FI almost everywhere I go but I am going to a freinds house on monday and they have no internet so i figured i could use my rooted S3 CDMA as a hot spot. Anyway I was trying to set it up yesterday and go to the user agent selection in Chrome because thats the browser I use but no matter what user agent I selected the internet was still vey very slow or not loading at all. The only pages that seemed to load was google and gmail. Is there a certain one I am supposed to be using or am I missing something. Also I am using the stock 4G mobile hotspot app that is on my phone I tried using open garden but my phone keeps freezing. I am also running number two rom.
     

    Advertisement

  2. Trevor Philips

    Trevor Philips Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    103
    Posts:
    575
    Joined:
    Nov 18, 2013

    Nov 18, 2013
    575
    218
    103
    Male
    Trevor Philips Industries
    Sandy Shores
    Use the chrome extension "Ultimate User Agent Switcher, URL sniffer" and create a user agent then enter this,

    Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64) AppleWebKit/534.24 (KHTML, like Gecko) Chrome/11.0.696.34 Safari/534.24

    copy and paste that entire thing.
     
    averagewonder likes this.
  3. new optimus

    new optimus Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    413
    Posts:
    4,205
    Joined:
    Mar 10, 2011

    Mar 10, 2011
    4,205
    1,459
    413
    Jax Fl
    I think using wifi tether for root would be better then using the built in one.

    I have it on my wifes cdma s3 and it works perfectly. I also just use a linux firefox user agent.
     
  4. akmsr

    akmsr Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    394
    Joined:
    Sep 28, 2012

    Sep 28, 2012
    394
    97
    53
    forest hill, fl
    Mozilla/5.0 (X11; Ubuntu; Linux x86_64; rv:24.0) Gecko/20100101 Firefox/24.0

    so your browser works as firefox 24 on a linux. besides metro/tmobile can't identify linux computers for tethering (so i heard).
     
    DirtyDee likes this.
  5. new optimus

    new optimus Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    413
    Posts:
    4,205
    Joined:
    Mar 10, 2011

    Mar 10, 2011
    4,205
    1,459
    413
    Jax Fl
    Since android is based in linux without a more indepth ie more expensive scanning they do not distinguish them.:D
     
    akmsr likes this.
  6. DirtyDee

    DirtyDee Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    203
    Posts:
    2,205
    Joined:
    Mar 18, 2013

    Mar 18, 2013
    2,205
    443
    203
    Male
    Janitor/cook I know strange two jobs to have
    Detroit Michigan
    No more ie9 user agent for mee

    And it works way better than ie9
     
  7. averagewonder

    averagewonder Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    532
    Joined:
    Jul 23, 2012

    Jul 23, 2012
    532
    86
    78
    Male
    Student/C.N.A
    Palm Coast, Fla
    thanks I downloaded the app and didnt even need to make a user agent i just switched it to IE9 and it worked like a charm. Even played Youtube in HD with no lag.
     

Share This Page

Loading...