1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Using Audio From Remote

Discussion in 'TV & Video' started by Crodps, Mar 17, 2016.

  1. Crodps

    Crodps Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    8
    Joined:
    Feb 24, 2011

    Feb 24, 2011
    8
    0
    5
    Hi.
    I have an Android MXQ Pro box and I recently purchased a air mouse / keyboard that has audio on it (to listen and speak to the box).
    The brand for the remote is "Cideko Air Keyboard Chatting"
    However, even though the mouse and keyboard work just fine, the audio does not work at all.
    No audio gets sent from the microphone to the box and from the box to the remote's earphones.
    Any idea if this is something that can be enabled with the TV Box?
    [​IMG]
     

    Advertisement

  2. mikedt

    mikedt 你好
    Rank:
     #7
    Points:
    2,238
    Posts:
    24,214
    Joined:
    Sep 22, 2010

    Sep 22, 2010
    24,214
    13,306
    2,238
    Teachaaa
    Jinan, China
    Supported systems are Windows or Mac OS X. I don't think it's going to work with a TV box. Think they make drivers for PC and Mac, but nothing else
     
    #2 mikedt, Mar 17, 2016
    Last edited: Mar 17, 2016
  3. Junruner

    Junruner Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    3
    Joined:
    Jun 21, 2016

    Jun 21, 2016
    3
    1
    16
    Male
    I have looked everywhere for the same thing as you. It would be awesome to mute the phone at night and NOT disturbing wifey or kids and listen thru headphones.
     
  4. Andrew Cole

    Andrew Cole Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    108
    Posts:
    463
    Joined:
    Jun 12, 2016

    Jun 12, 2016
    463
    158
    108
    Male
    Does your box have Bluetooth? Some do, some don't.
    (A dongle will NOT work. It has to be installed in the box.)
     
  5. Junruner

    Junruner Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    3
    Joined:
    Jun 21, 2016

    Jun 21, 2016
    3
    1
    16
    Male
    Mine does have Bluetooth. What you mean a dongle. My M8 box have Bluetooth . Please help!
     
  6. Andrew Cole

    Andrew Cole Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    108
    Posts:
    463
    Joined:
    Jun 12, 2016

    Jun 12, 2016
    463
    158
    108
    Male
    Well, there's your answer. Get and use Bluetooth headphones.
     
    Junruner likes this.
  7. Junruner

    Junruner Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    3
    Joined:
    Jun 21, 2016

    Jun 21, 2016
    3
    1
    16
    Male
    Thanks Andrew, will try that. I was hoping to use my Android phone and headphones. Will try Bluetooth headset. Thanks!
     
    Andrew Cole likes this.

Share This Page

Loading...