1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Using the Hero as a modem on 3

Discussion in 'Android Devices' started by shadders139, Aug 6, 2010.

  1. shadders139

    shadders139 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    93
    Joined:
    Jul 16, 2010

    Jul 16, 2010
    93
    10
    18
    England
    Hi, its easy enough to use the Hero as a modem for my computer by selecting mobile network sharing.

    My question is, does 3 charge separately for this or does it come under the 150mb free allowance you get when you top up?

    Thanks :)
     

    Advertisement

  2. Xyro

    Xyro 4 8 15 16 23 42
    Moderator
    Rank:
     #19
    Points:
    1,413
    Posts:
    12,881
    Joined:
    Dec 1, 2009

    Dec 1, 2009
    12,881
    9,209
    1,413
    UK
    It still counts towards your regular 150MB limit. But, they may have stuck in the terms and conditions that you can't use it for tethering. (I don't know if they can tell if you're tethering or not).

    I don't think T-Mobile allow it, but I did it anyway :p
     
  3. shadders139

    shadders139 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    93
    Joined:
    Jul 16, 2010

    Jul 16, 2010
    93
    10
    18
    England
    thankyou xyro :)

    are there any 3 users on the forum who can confirm that tethering is not banned in the terms and conditions?
     
Tags:

Share This Page

Loading...