1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root Velocity 1.0 Boot Loop Problem

Discussion in 'Android Devices' started by RideZeLitenin, Feb 10, 2011.

  1. RideZeLitenin

    RideZeLitenin Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    114
    Joined:
    Jan 11, 2011

    Jan 11, 2011
    114
    9
    36
    Nebraska
    First thing's first, I should just let you know that I'm a rooting noob and Velocity 1.0 is the very first rom I tried flashing on my ally.

    After flashing it and rebooting, it never got past the startup screen. Ever. I tried holding the SEND + HOME + END buttons after removing/reinserting battery to reboot to recovery mode. Nothing.

    Please Help! All I need is to get to recovery mode!
     

    Advertisement

  2. kpedx

    kpedx Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    17
    Joined:
    Nov 22, 2010

    Nov 22, 2010
    17
    11
    18
    Its send + menu + end for recovery
     
    RideZeLitenin likes this.
  3. ndrew2505

    ndrew2505 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    33
    Joined:
    Jan 23, 2011

    Jan 23, 2011
    33
    2
    16
    might help to try to leave the battery out for a few minutes if you havent already
     
  4. RideZeLitenin

    RideZeLitenin Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    114
    Joined:
    Jan 11, 2011

    Jan 11, 2011
    114
    9
    36
    Nebraska
    Thanks man. My brain is really fried today so that may expain why I got the two mixed up.
    Thanks!
     
Tags:

Share This Page

Loading...