1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root Verizon Backup Assistant not working on .595 deodexed?

Discussion in 'Android Devices' started by Buckeye Boy, May 15, 2011.

  1. Buckeye Boy

    Buckeye Boy Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    377
    Joined:
    Jul 30, 2010

    Jul 30, 2010
    377
    34
    43
    Cleveland,Ohio
    ever since i went to .595 i can get backup assistant to work? i hit sync and it says successful but its only showing 1 contact synced? i have lik 125 contacts on my phone. i tried 3g and wifi and same thing?

    anyone have a clue? it has always worked in the past for me, just not since .595.:thinking:
     

    Advertisement

  2. lennydude

    lennydude Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    153
    Posts:
    1,000
    Joined:
    May 19, 2010

    May 19, 2010
    1,000
    244
    153
    Male
    Derivative Trader - AIG "JK"
    Maine USA
    hmmmmmmmmm sorry to hear about your issue. I am on .595 deodexed and the VZW backup assistant works fine.

    Hope someone has an answer for you.

    Lenny
     
  3. Kirbnite

    Kirbnite Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    25
    Joined:
    May 15, 2011

    May 15, 2011
    25
    4
    16
    Try settings> applications > manage applications > running >

    Locate sync services and select it. Then select clear data. Just clears the login information of BUA. Then open it again. it wil be like running it for the first time. It will require your pin.

    If that does not fix it, then I have another idea, but more work. Pm me if this does not fix it.
     
    Buckeye Boy likes this.
  4. trophynuts

    trophynuts Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    5,630
    Joined:
    Jul 6, 2010

    Jul 6, 2010
    5,630
    1,792
    313
    I work in a Tech related field. Have been in a tec
    SouthEastern US
    people still use Back Up assistant? ....Once i jumped to an android device i stopped using it. There really isn't a point if all of your contacts are backed up on google's servers. Someone feel free to correct me if i'm wrong.
     
  5. Buckeye Boy

    Buckeye Boy Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    377
    Joined:
    Jul 30, 2010

    Jul 30, 2010
    377
    34
    43
    Cleveland,Ohio
    its just pissing me off more than anything as to why this wont work? since i am rooted could i delete it off my phone and redownload it somehow? maybe its corupt?:thinking:
     
  6. Buckeye Boy

    Buckeye Boy Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    377
    Joined:
    Jul 30, 2010

    Jul 30, 2010
    377
    34
    43
    Cleveland,Ohio
  7. Xeneize480

    Xeneize480 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    504
    Joined:
    Oct 18, 2010

    Oct 18, 2010
    504
    59
    78
    why use that app when google is better?
     
  8. Raw Dodge

    Raw Dodge Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    192
    Joined:
    Dec 16, 2010

    Dec 16, 2010
    192
    12
    38
    backup assistant is for people with dumbphones.....
     
  9. Xeneize480

    Xeneize480 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    504
    Joined:
    Oct 18, 2010

    Oct 18, 2010
    504
    59
    78
    LMAO! sorry but its funny!
     
  10. Buckeye Boy

    Buckeye Boy Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    377
    Joined:
    Jul 30, 2010

    Jul 30, 2010
    377
    34
    43
    Cleveland,Ohio
    just as a backup, in case i lose or break my phone and i have to revert to my Blackberry Storm as a backup which does not use google, i wont lose my contacts..thank you;)
     
  11. trophynuts

    trophynuts Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    5,630
    Joined:
    Jul 6, 2010

    Jul 6, 2010
    5,630
    1,792
    313
    I work in a Tech related field. Have been in a tec
    SouthEastern US

    contacts/menu/import-export/ export contacts to SD. your welcome
     
  12. tom108

    tom108 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,672
    Joined:
    Feb 8, 2010

    there is also a google sync tool for blackberry
     
  13. trophynuts

    trophynuts Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    5,630
    Joined:
    Jul 6, 2010

    Jul 6, 2010
    5,630
    1,792
    313
    I work in a Tech related field. Have been in a tec
    SouthEastern US

    as someone that swaps between my trusty 9650 and DX, i have used that google sync tool and it is handy
     
  14. quickaudi

    quickaudi Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    273
    Posts:
    3,100
    Joined:
    Jul 15, 2010

    Jul 15, 2010
    3,100
    415
    273
    TN
    2nd, worked flawlessly.
    and, I think you can export them from Google to Backup Assistant as well
     
  15. trophynuts

    trophynuts Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    5,630
    Joined:
    Jul 6, 2010

    Jul 6, 2010
    5,630
    1,792
    313
    I work in a Tech related field. Have been in a tec
    SouthEastern US
    i think you are correct Audi
     
  16. cougar214

    cougar214 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,423
    Joined:
    Feb 9, 2011

    Feb 9, 2011
    1,423
    157
    143
    trophynuts I agree with you. Being on a prepaid plan myself VZW backup assistand doesnt even work for me. I guess you have to be a true VZW customer to get that function. At the same time however, the damn thing wants to sync.

    So what I did, because Google does the same thing, is use TiBu to freeze the backup assistant. No sense in having that function draining my battery when it doesn't work on my service anyway.
     
  17. PlayfulGod

    PlayfulGod Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    353
    Posts:
    8,109
    Joined:
    Jan 28, 2011

    Jan 28, 2011
    8,109
    4,938
    353
    Male
    Web Design and Hosting/PC Repair
    NW Georgia
    dunno I use google. I dont use anything from vzw if I can help it.
     
  18. Xeneize480

    Xeneize480 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    504
    Joined:
    Oct 18, 2010

    Oct 18, 2010
    504
    59
    78
    every time I used VZ backup I had duplicates and never restore them correctly

    I rather do google or export. If you cancel VZ today then those contacts are gone.
     

Share This Page

Loading...