1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root [Verizon] Data drops when using Foxfi Hotspot!!?

Discussion in 'Android Devices' started by greenghost, Jan 19, 2013.

  1. greenghost

    greenghost Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    21
    Joined:
    Dec 29, 2011

    Dec 29, 2011
    21
    1
    16
    I have rooted my S3 and run 4.1.1, but occasionally when I'm using Foxfi hotspot my 4G LTE/3G data will drop, like my phone doesn't have data. I turn off the hotspot and my phone has it again. It usually only happens at late at night and in the mornings. Anybody know any solutions or alternative working hotspot apps?
     

    Advertisement

  2. Thechidz

    Thechidz Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    233
    Joined:
    Mar 13, 2011

    Mar 13, 2011
    233
    15
    38
    yep, I just updated to 4.1.1 this weekend and foxfi is now a piece of garbage. They are recommending downloading pdanet+

    this is complete bs
     
  3. Thechidz

    Thechidz Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    233
    Joined:
    Mar 13, 2011

    Mar 13, 2011
    233
    15
    38
    so I searched around and I guess there is no way to downgrade back to ICS with a macbook pro since Odin doesn't work on mac. Is that correct?
     
  4. WhoDoo Voodoo

    WhoDoo Voodoo Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    283
    Joined:
    Mar 11, 2012

    Mar 11, 2012
    283
    98
    53
    Bad News
    Try this
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1988735
     
  5. Thechidz

    Thechidz Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    233
    Joined:
    Mar 13, 2011

    Mar 13, 2011
    233
    15
    38
    ok I can't guarantee that this completely solves the problem but I have definitely noticed that when I launch the hotspot with the fattin toggle and connect with a moblie device first (tablet, another phone etc) the data doesn't seem to drop and then I can connect with my laptop and tether very nicely. But when I connect with my laptop FIRST is when I seem to get the dropped data problem. hope this helps.
     
    WhoDoo Voodoo likes this.

Share This Page

Loading...