1. Download our Official Android App: Forums for Android!

[Verizon] [ROM] AOKP JB-MR1 Milestone 2 [4.2.2] (07.21.13) TORO

Discussion in 'Android Devices' started by jmar, Jul 21, 2012.

  1. gapi

    gapi Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    243
    Posts:
    1,593
    Joined:
    May 14, 2011

    Well I dirty flashed from MR1 by mistake, I forgot to "wipe data / factory reset".

    An adamant clean full wiper I messed up.
    I did wipe Cache partition, Dalvik, and Format System, and forgot to factory reset and accidentally skipped the rest..

    When it booted I thought I chose the MR1 by mistake but I checked and I'm MR2.

    Its all working great though. I guess I'll be an experiment for a few days or until I see an issue. To me a dirty flash is like always playing Russian roulette.

    If there anything in particular I can try while I'm dirty let me know.
     

    Advertisement

    breadnatty08 likes this.
  2. jmar

    jmar Nexican
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    523
    Posts:
    4,850
    Joined:
    Sep 27, 2010

    Sep 27, 2010
    4,850
    3,131
    523
    Male
    Sales
    San Jose, CA
    Gapi, do you mean Milestone 1 and Milestone 2? The reason I ask is because 4.2.x is considered MR1 and 4.3.x is considered MR2.
     
  3. gapi

    gapi Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    243
    Posts:
    1,593
    Joined:
    May 14, 2011

    Sorry, I flashed Milestone 2 over Milestone1 (That was added 2013-04-16). So far all is well.
     
  4. jmar

    jmar Nexican
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    523
    Posts:
    4,850
    Joined:
    Sep 27, 2010

    Sep 27, 2010
    4,850
    3,131
    523
    Male
    Sales
    San Jose, CA
    Oh, okay. Cool beans.
     
  5. teddyearp

    teddyearp Android Expert
    Rank:
     #79
    Points:
    233
    Posts:
    2,417
    Joined:
    May 19, 2010

    May 19, 2010
    2,417
    846
    233
    Store Manager
    Pinetop, AZ
    So, I have been running a 4.1.2 rom forever but this looks to be a pretty stable 4.2.2 rom, haven't read too many complaints in this thread.

    But I love my inverted apps/gapps. Has anyone tried this with cajunflavoredbob's Midnight Gapps Project aroma?

    I am wanting to try the milestone 2 and was just curious . .

    TIA
     
  6. teddyearp

    teddyearp Android Expert
    Rank:
     #79
    Points:
    233
    Posts:
    2,417
    Joined:
    May 19, 2010

    May 19, 2010
    2,417
    846
    233
    Store Manager
    Pinetop, AZ
    WHAT 51,109 VIEWS AND NO ANSWER TO MY QUESTION??

    Just kidding folks. Ok, I have watched the video and AOKP Milestone 2 looks totally like way cool for school. Tons of options. And I see there's an option for making system apps dark.

    But I still want to know if there's any recommended inverted gapps package for this rom.

    Again, TIA.
     
  7. jmar

    jmar Nexican
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    523
    Posts:
    4,850
    Joined:
    Sep 27, 2010

    Sep 27, 2010
    4,850
    3,131
    523
    Male
    Sales
    San Jose, CA
    I haven't seen any teddy. Sorry bud.
     
  8. teddyearp

    teddyearp Android Expert
    Rank:
     #79
    Points:
    233
    Posts:
    2,417
    Joined:
    May 19, 2010

    May 19, 2010
    2,417
    846
    233
    Store Manager
    Pinetop, AZ
    Thanks, I guess when I get some 'me' time this weekend, I'll be playing around quite a bit.
     
  9. gapi

    gapi Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    243
    Posts:
    1,593
    Joined:
    May 14, 2011

    Reporting back in that this dirty flash is a keeper. I got lucky I guess. Battery life is better than the Milestone 1. Bluetooth works, signal strength is good.

    I'm good till M3.
     
  10. Outatime

    Outatime Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    253
    Posts:
    1,625
    Joined:
    Mar 6, 2010

    Mar 6, 2010
    1,625
    663
    253
    Male
    Fed
    Hey guys what's up?

    Well, believe it or not, I'm getting ready to sell my GNex. I REALLY want the new Droid Maxx and I have to fund it somehow, so this will get me a little closer.

    Today I went to Verizon and had them put my Incredible back on my account. I was going to format the internal memory and then do a factory reset, but I don't see an option for formatting the internal memory. Any idea how you do that?

    I just started going through with ES File Explorer deleting folders, but there has to be an easier way than that.

    Thanks in advance for any ideas.
     
  11. breadnatty08

    breadnatty08 pain rustique
    Rank:
    None
    Points:
    1,413
    Posts:
    19,888
    Joined:
    Nov 8, 2009

    Nov 8, 2009
    19,888
    6,121
    1,413
    District of Columbia
    Has anyone else dirty flashed M1 to M2 with success?
    Reason I ask is I may do it for the wife since there's no way she'd put up with a Factory Reset. :rolleyes:
    Honestly, I don't think she cares but if I do it with her not knowing..... ;)
     
  12. jmar

    jmar Nexican
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    523
    Posts:
    4,850
    Joined:
    Sep 27, 2010

    Sep 27, 2010
    4,850
    3,131
    523
    Male
    Sales
    San Jose, CA
    Which recovery do you use? TWRP or CWM?
     
    Outatime likes this.
  13. jmar

    jmar Nexican
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    523
    Posts:
    4,850
    Joined:
    Sep 27, 2010

    Sep 27, 2010
    4,850
    3,131
    523
    Male
    Sales
    San Jose, CA
    It's worth a shot bread. Not sure. Make a backup for sure if you do. :D

    Also, you can use the free version of TiBu and backup things, including call log and texts.
     
    breadnatty08 likes this.
  14. Outatime

    Outatime Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    253
    Posts:
    1,625
    Joined:
    Mar 6, 2010

    Mar 6, 2010
    1,625
    663
    253
    Male
    Fed
    CWM. I never even thought of that... I didn't look there.

    DOH! That did the trick! Thanks Jmar!

    So I've done the factory reset through the Settings menu in AOKP. I've formatted the SD card via CWM. That's it right? Should be a clean slate.
     
  15. teddyearp

    teddyearp Android Expert
    Rank:
     #79
    Points:
    233
    Posts:
    2,417
    Joined:
    May 19, 2010

    May 19, 2010
    2,417
    846
    233
    Store Manager
    Pinetop, AZ
    That should make it a clean slote, but still rooted and running AOKP. A true clean slate would be to flash a stock image file from Google; unrooting the phone and returning it to absolute stock.
     
    Outatime likes this.
  16. Outatime

    Outatime Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    253
    Posts:
    1,625
    Joined:
    Mar 6, 2010

    Mar 6, 2010
    1,625
    663
    253
    Male
    Fed
    Yep, that's what I wanted. I'm hoping that selling it as "unlocked, rooted and running 4.2.2" will be a selling point. I hope? LOL. My auction is up tonight at 7:00 so we'll see.

    Edit: Well it sold! $96. I kind of wish it would have been a little more, but hey, it's $96 I didn't have an hour ago. Guy already paid, and she's packed up and ready to go.
     
  17. teddyearp

    teddyearp Android Expert
    Rank:
     #79
    Points:
    233
    Posts:
    2,417
    Joined:
    May 19, 2010

    May 19, 2010
    2,417
    846
    233
    Store Manager
    Pinetop, AZ
    Great! Gotta love them instant payers.
     
  18. Outatime

    Outatime Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    253
    Posts:
    1,625
    Joined:
    Mar 6, 2010

    Mar 6, 2010
    1,625
    663
    253
    Male
    Fed
    Well that did it! She's gone. I'm an ex-Nexican. See you all in the Droid Maxx forums!

    I should leave an obligitory "hello" in the Incredible forums just for old time's sake :D
     
    jmar likes this.
  19. jmar

    jmar Nexican
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    523
    Posts:
    4,850
    Joined:
    Sep 27, 2010

    Sep 27, 2010
    4,850
    3,131
    523
    Male
    Sales
    San Jose, CA
    Traitor!!!!!!!!

    ...says the guy with a Nexus 4 waiting for the Nexus 5 or Moto X...shhhhh...don't tell my wife I'm thinking of getting a new phone, again, even though I've only had the N4 since late March of this year. :eek:

    Have fun with the MAXX!
     
  20. Outatime

    Outatime Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    253
    Posts:
    1,625
    Joined:
    Mar 6, 2010

    Mar 6, 2010
    1,625
    663
    253
    Male
    Fed
    LOL!!! Your secret is safe with me!

    Oh I plan on it!! I cannot wait. I even requested off work so I can be there when the store opens and then play with it all day :D
     
    jmar likes this.
  21. jmar

    jmar Nexican
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    523
    Posts:
    4,850
    Joined:
    Sep 27, 2010

    Sep 27, 2010
    4,850
    3,131
    523
    Male
    Sales
    San Jose, CA
    Bwahahahahahaha!

    It's going to be a lovefest!
     
    Outatime likes this.
  22. whiskeyguy

    whiskeyguy Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    403
    Joined:
    Apr 1, 2010

    Apr 1, 2010
    403
    59
    53
    I don't know if anyone else is having this problem, but it's pretty frustrating.

    I'm running Milestone 2, and roughly 4 out of 5 times I boot my phone, the navigation buttons and notification bar won't load. I'll wait up to 15 minutes with no luck. This happens when I reboot from the power menu, remove the battery and restart, and turn off the phone completely. Obviously this is very frustrating. Has anyone else had a problem with this?

    Edit: I tried re-flashing the ROM (including doing a factory reset, and wiping both caches), and after a little use the problem came back.
     
  23. jmar

    jmar Nexican
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    523
    Posts:
    4,850
    Joined:
    Sep 27, 2010

    Sep 27, 2010
    4,850
    3,131
    523
    Male
    Sales
    San Jose, CA
    I was getting that on AOKP 4.2.2 as well. Haven't seen it now that I am running stock 4.3.
     
  24. whiskeyguy

    whiskeyguy Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    403
    Joined:
    Apr 1, 2010

    Apr 1, 2010
    403
    59
    53
    Yeah I'm going to have to bail, it's just too frustrating. Time to read up on different roms.
     
  25. teddyearp

    teddyearp Android Expert
    Rank:
     #79
    Points:
    233
    Posts:
    2,417
    Joined:
    May 19, 2010

    May 19, 2010
    2,417
    846
    233
    Store Manager
    Pinetop, AZ
    Just for the record, I'm not having this problem. Did a clean flash including wiping /system in recovery. Also used the alternative gapps package I mentioned earlier in this thread.

    my peso's worth. . . . .
     
    jmar likes this.
Tags:

Share This Page

Loading...