1. Download our Official Android App: Forums for Android!

[Verizon] [rom]jbsourcery v5.4-lte[06/07/13] jb4.2.2 The Final Call

Discussion in 'Android Devices' started by tdevaughn, Aug 13, 2012.

  1. kinfolk248

    kinfolk248 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    522
    Joined:
    Nov 10, 2009

    Nov 10, 2009
    522
    37
    68
    Jackson Mississippi
    I see several have mentioned 4.5 is faster, faster in actual use or faster b/c of the clean wipe cleared everything?
     

    Advertisement

  2. DannyJSlone

    DannyJSlone Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    256
    Joined:
    Feb 19, 2012

    Feb 19, 2012
    256
    42
    43
    I love the new way you can swipe up to show the nav buttons and then they hide automatically. Thanks for a great ROM as always.
     
    jackburnt likes this.
  3. z0mb13m4n

    z0mb13m4n Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    289
    Joined:
    Mar 8, 2011

    Mar 8, 2011
    289
    40
    43
    Male
    Salt Lake City
    @Rubber Ducker, have you tried to download anything from the store? I had/am having problems with the store. It sees all my apps, but I can't update any or even download anything.
     
  4. tdevaughn

    tdevaughn Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,007
    Joined:
    Jan 3, 2011

    Jan 3, 2011
    1,007
    395
    163
    Statesville NC
    what error does it give you?
     
  5. RubberDucker

    RubberDucker Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    136
    Joined:
    Mar 4, 2010

    Mar 4, 2010
    136
    12
    38
    Living the dream.
    Rancho Santa Margarita, CA
    I restored with TB. I was able to install apps and update before... just couldn't get them all to auto restore.

    I'm getting updates and all after the TB restore. All is good.
     
  6. mhtrang

    mhtrang Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    215
    Joined:
    Apr 8, 2010

    Apr 8, 2010
    215
    12
    38
    I am loving everything about this ROM! Seems quicker than 3.2 for sure. One thing I miss is the old toggles in the notification tray. I prefer them much more than the new ones. The new customization is pretty sweet, however. When I pull down the notification tray, is there a way to remove the blue animation?

    Also, there used to be a mod to take higher quality pictures, is that no longer needed? I can't find it in the extras section.
     
  7. tdevaughn

    tdevaughn Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,007
    Joined:
    Jan 3, 2011

    Jan 3, 2011
    1,007
    395
    163
    Statesville NC
    any pulldown mod will change the pulldown read.. whether animated or not :)
    dont think the camera mod is needed with the 4.2 camera....
    I
     
  8. jackburnt

    jackburnt Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    98
    Posts:
    663
    Joined:
    Dec 8, 2009

    Dec 8, 2009
    663
    63
    98
    Auburn, AL
    Now if we can just get the camera mute sound back :)
     
  9. tdevaughn

    tdevaughn Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,007
    Joined:
    Jan 3, 2011

    Jan 3, 2011
    1,007
    395
    163
    Statesville NC
    Hey, the guys don't like it when you take pictures in the locker room, So just stop doing it :D:D:D
     
  10. The_Chief

    The_Chief Accept no imitations!
    VIP Member
    Rank:
    None
    Points:
    2,118
    Posts:
    13,886
    Joined:
    Nov 17, 2009

    Nov 17, 2009
    13,886
    14,062
    2,118
    Male
    I'm retired: every day's a Monday :P
    Manchester, TN
    Did Team Sourcery leave the camera sounds on permanently because of potential liability issues? There are actual legitimate situations where I would love to silence the shutter... but can't :(


    EDIT: also... is there a setting for the pulldown pulsing? Just curious :)
     
    Rxpert83 likes this.
  11. tdevaughn

    tdevaughn Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,007
    Joined:
    Jan 3, 2011

    Jan 3, 2011
    1,007
    395
    163
    Statesville NC
    The pull down can be changed to another pulldown.... animated or static.... But no way to change the animated pulse speed.

    Not sure why it was removed... I know some States have laws against silencing the shutter, so I'm assuming that is the reason
     
  12. The_Chief

    The_Chief Accept no imitations!
    VIP Member
    Rank:
    None
    Points:
    2,118
    Posts:
    13,886
    Joined:
    Nov 17, 2009

    Nov 17, 2009
    13,886
    14,062
    2,118
    Male
    I'm retired: every day's a Monday :P
    Manchester, TN
    So what's stock in case we don't like what we select? Blue Glow? I'd hate to re-flash the ROM just for that...
     
  13. mhtrang

    mhtrang Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    215
    Joined:
    Apr 8, 2010

    Apr 8, 2010
    215
    12
    38
    I just changed mine to stock. Sourcery Tools --> Mods --> Pulldown Wallpaper --> Stock JB Pulldown.

    I haven't tested out the camera yet so I haven't noticed the shutter noise. If you're in vibrate/silence mode, will it still make that noise? What about 3rd party camera apps?
     
    The_Chief likes this.
  14. TexDaddy57

    TexDaddy57 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    180
    Joined:
    Dec 26, 2010

    Dec 26, 2010
    180
    19
    38
    Male
    Water Treatment Plant Operator, Owner/Culinary Art
    Somewhere north of Azle Texas
    Look in the folder /system/media/audio/ui the camera shutter sound to .old or what ever and its no longer active...or even replace it.
     
    jackburnt, BabyBlues and The_Chief like this.
  15. The_Chief

    The_Chief Accept no imitations!
    VIP Member
    Rank:
    None
    Points:
    2,118
    Posts:
    13,886
    Joined:
    Nov 17, 2009

    Nov 17, 2009
    13,886
    14,062
    2,118
    Male
    I'm retired: every day's a Monday :P
    Manchester, TN
    Duh! Why didn't I think of that? Too early for the Chief, I think :p

    Thanks!

    Sent from my Galaxy Nexus using SwiftKey Flow
     
  16. tdevaughn

    tdevaughn Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,007
    Joined:
    Jan 3, 2011

    Jan 3, 2011
    1,007
    395
    163
    Statesville NC
    Stock is a pink unicorn.......




    Omg. Wrong thread :D:D:D

    Stock is a dark gray background. .
     
  17. The_Chief

    The_Chief Accept no imitations!
    VIP Member
    Rank:
    None
    Points:
    2,118
    Posts:
    13,886
    Joined:
    Nov 17, 2009

    Nov 17, 2009
    13,886
    14,062
    2,118
    Male
    I'm retired: every day's a Monday :P
    Manchester, TN
    Wrong thread? Maybe wrong forum - this ain't My Little Ponies :p

    j/k
     
  18. Slubgob

    Slubgob Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    59
    Joined:
    Dec 8, 2011

    Dec 8, 2011
    59
    19
    18
    Just clean installed 4.5 and setting up.

    I see where to set up the nav bar widgets in the nav bar menu. But it doesn't look like any of the nav bar buttons can be set up to trigger the widgets -- am I missing something, or is this still a placeholder?

    Also, any plans to bring back the custom brightness settings? I'm talking about the table you were able to edit where you could set the screen to be a certain brightness when it's in a particular range of ambient light.

    Thanks for all the great work!!!
     
  19. jackburnt

    jackburnt Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    98
    Posts:
    663
    Joined:
    Dec 8, 2009

    Dec 8, 2009
    663
    63
    98
    Auburn, AL
    Thanks for the tip!

    However, I can't rename it. It gives me an "operation failed" message when I try, even though I have root.

    Does anyone have a silent .ogg file?
     
  20. The_Chief

    The_Chief Accept no imitations!
    VIP Member
    Rank:
    None
    Points:
    2,118
    Posts:
    13,886
    Joined:
    Nov 17, 2009

    Nov 17, 2009
    13,886
    14,062
    2,118
    Male
    I'm retired: every day's a Monday :P
    Manchester, TN
    Did you mount the system R/W (Read/Write)? I believe it's Read Only (R/O) by default. Root Explorer will mount it R/W, then long-press the file and rename with a .bak on the end. Remember to mount it R/O when you're done.
     
    jackburnt likes this.
  21. jackburnt

    jackburnt Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    98
    Posts:
    663
    Joined:
    Dec 8, 2009

    Dec 8, 2009
    663
    63
    98
    Auburn, AL
    Thanks for the post about that. I wasn't even aware of this amazing feature!

    Side note: Any way to change the dot? I would like to make it black and a bit more transparent, especially for games that take over the full screen.

    Love it though. Great for Kindle!
     
  22. tdevaughn

    tdevaughn Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,007
    Joined:
    Jan 3, 2011

    Jan 3, 2011
    1,007
    395
    163
    Statesville NC
    Invest in root explorer... I had no issues changing the file name.... Make sure you mount r/o or it won't allow the change
     
  23. jackburnt

    jackburnt Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    98
    Posts:
    663
    Joined:
    Dec 8, 2009

    Dec 8, 2009
    663
    63
    98
    Auburn, AL
    That must be it. I don't have Root Explorer so I'm trying to figure out how to mount it another way.

    Thanks again for the tip.
     
  24. tdevaughn

    tdevaughn Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,007
    Joined:
    Jan 3, 2011

    Jan 3, 2011
    1,007
    395
    163
    Statesville NC
    .

    Your attach a custom action to a nav bar item... Chose a sorcery action and you should see what is needed... Sorry typng on phone from memory of the setup
     
    Slubgob likes this.
  25. jackburnt

    jackburnt Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    98
    Posts:
    663
    Joined:
    Dec 8, 2009

    Dec 8, 2009
    663
    63
    98
    Auburn, AL
    Bought Root Explorer and changed it no issue. Four bucks for one feature kind of sucks though.

    Anyway, couple questions/issues with hiding the navigation:

    1) As I said earlier, it would be great to be able to customize that little dot that appears.

    2) A possible bug or limitation of the system: To change the delay time, you have to toggle the feature off/on. So, I change the time, turn it off, then turn it back on. Not a big deal.

    3) Is there a way to make it hide ONLY when swiping the little dot? I have it to never auto-hide so I can hide when needed. However, I use Go Launcher which has the (wonderful) ability to swipe down anywhere on screen to bring down the notification window. This hides the nav bar too.

    Wonderful features though. I'm loving this version of the ROM so far!
     
Tags:

Share This Page

Loading...