1. Download our Official Android App: Forums for Android!

[Verizon] [rom]jbsourcery v5.4-lte[06/07/13] jb4.2.2 The Final Call

Discussion in 'Android Devices' started by tdevaughn, Aug 13, 2012.

  1. DannyJSlone

    DannyJSlone Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    256
    Joined:
    Feb 19, 2012

    Feb 19, 2012
    256
    42
    43

    I have this issue once a day. My wallpaper is replaced with just a black screen. Also I have a program called event monitor that get as killed when the wallpaper is replaced as well. I didn't have this problem with 4.2.1 but for some reason since v5 on 4.2.2 it has been happening daily. I thought maybe it was a 4.2.2 issue except on my nexus 7 tablet running stock 4.2.2 both my wallpaper and event monitor run fine. Might just go back to my saved version of 4.2.1
     

    Advertisement

  2. wtherrell

    wtherrell Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    371
    Joined:
    Aug 1, 2010

    Aug 1, 2010
    371
    34
    43
    North Carolina
    Daniel Velazco is the dev.
    Icon is a bed. When l searched it was at top of list.
     
  3. BabyBlues

    BabyBlues Trouble Just Finds Me!
    Rank:
    None
    Points:
    1,333
    Posts:
    13,125
    Joined:
    Jun 3, 2010

    Jun 3, 2010
    13,125
    9,766
    1,333
    Female
    Masquerading as a responsible adult
    Jersey - born & bred
    Me!!! I've tried 4 networks I could previously be on and none will hold on this version. I'm just happy I'm usually within reach of a power source and if I'm not then I carry 2 spare batteries with me. I figured it was just me and wasn't going to say anything. I even tried clearing all the WiFi networks out and entering them as if it were the first time and still nothing.
     
  4. Crashumbc

    Crashumbc Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    223
    Posts:
    1,810
    Joined:
    Apr 7, 2010

    Apr 7, 2010
    1,810
    550
    223
    IT god
    B'more
    how is 5.1 for stability? I need reload a new phone this afternoon :/

    I use it for work so, stability is more important then being on the latest release :(
     
  5. mruno

    mruno Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    103
    Posts:
    946
    Joined:
    Jun 30, 2010

    Jun 30, 2010
    946
    179
    103
    Male
    Home
    i am still rocking 4.5 since it is very stable for me.

    5.0 had gps, bluetooth, and once a day reboot issues
    5.1 seems to have wifi and once a day reboot issues

    When I was on 5.0, I only had the bluetooth issues, so it depends on your phone and what apps you may have.
     
  6. noahdr

    noahdr Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    77
    Joined:
    Nov 19, 2011

    Nov 19, 2011
    77
    4
    16
    I first want to thank the Devs for another awesome ROM, 5.1 been running pretty good for me. Thanks for the hard work :)

    I do have a question though, I have been experiencing pretty bad battery life with this rom. I am getting good deep sleep and all the stats in better battery stats look good with the exception of one "com.android.phone". This one had 300 wakups while I was asleep. Is this due to a bad signal possibly that others are seeing? The phone is on WIFI the whole time while asleep.
     
  7. CopperWires

    CopperWires Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    291
    Joined:
    May 1, 2010

    May 1, 2010
    291
    58
    53
    I'm having a battery issue to but i suspect an app. My gps was off when i went to sleep but when i woke up it was on. Facebook location settings have location disabled and i didn't use maps, Google +, or geocaching in my sleep. I think these are the only apps that would be using the gps. I also played with location settings and turned everything off but the gps still comes on. I'm going to dig in further before i blame the ROM though.
     
  8. joesixpack

    joesixpack Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    338
    Joined:
    Jan 25, 2012

    Jan 25, 2012
    338
    82
    53
    Male
    Northeast OH
    See Colchiro's response to my post on page 72. If you're running 4.2, this may be your answer.
     
  9. waviiboiied

    waviiboiied Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    29
    Joined:
    Aug 29, 2012

    Aug 29, 2012
    29
    5
    16
    Still waiting for a reply....
     
  10. CharlzO

    CharlzO Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    123
    Posts:
    993
    Joined:
    Apr 2, 2011

    Apr 2, 2011
    993
    205
    123
    Male
    Computer Programmer
    Running the same gapps myself, on 5.1, and it's let me crop and load up fine. Setting up my phone originally, I was doing it all the time, since the reloading UI when I was toying with mods kept resetting it. Does it let you choose other wallpapers ok? What about going into the gallery straight-off, picking a picture, hitting Menu and choosing Set As? Just trying to figure out where to go with it. Wondering if maybe it was just a wacky load of your ROM/gapps?
     
  11. dhworph

    dhworph Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    566
    Joined:
    Dec 21, 2011

    Dec 21, 2011
    566
    63
    78
    quick off topic post RE: bedside/nighttime clocks...

    Just an update on the clock color text mod: I've completed an "alpha release" version of the mod on the 4.1.1 desk clock and have posted it in this thread. Sorry to be off topic...

    Any comments about this clock color mod should probably go in that thread. Moderators, I'm sorry if I am breaking any rules by 'spamming this thread'... feel free to delete this post if its a big nono.
     
    teddyearp likes this.
  12. BabyBlues

    BabyBlues Trouble Just Finds Me!
    Rank:
    None
    Points:
    1,333
    Posts:
    13,125
    Joined:
    Jun 3, 2010

    Jun 3, 2010
    13,125
    9,766
    1,333
    Female
    Masquerading as a responsible adult
    Jersey - born & bred
    Unless one of the Sourcery team has an issue I think the link is fine. Thanks for letting us know!
     
    dhworph likes this.
  13. tdevaughn

    tdevaughn Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,007
    Joined:
    Jan 3, 2011

    Jan 3, 2011
    1,007
    395
    163
    Statesville NC
    No issues What so ever. Sharing is what it's all about
     
    teddyearp, BabyBlues and dhworph like this.
  14. The_Chief

    The_Chief Accept no imitations!
    VIP Member
    Rank:
    None
    Points:
    2,118
    Posts:
    13,886
    Joined:
    Nov 17, 2009

    Nov 17, 2009
    13,886
    14,060
    2,118
    Male
    I'm retired: every day's a Monday :P
    Manchester, TN
    Well, I can't cast the first stone as far as hijacking the thread goes, Dhworph, since it was I who pretty much started the tangent. So in the interest of staying on the topic of Sourcery, any further conversations about mods (other than Sourcery's) will be handled in another thread or by PM. Mine included :)

    <---- not perfect*

    *- just close :p
     
  15. Slubgob

    Slubgob Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    59
    Joined:
    Dec 8, 2011

    Dec 8, 2011
    59
    19
    18
    Bunch of rapid reboots today. Recieved a phone call, which rolled to voicemail, then a text at which point I think it rebooted. Later, it immediatly rebooted after hanging up a call while on bluetooth.

    I love this ROM, so I might try re-installing. I did resotre with TiBu after a clean wipe, but only apps + data, no system settings. If that doesn't work, I might have to jump ship for a while... :-(
     
  16. teddyearp

    teddyearp Android Expert
    Rank:
     #73
    Points:
    233
    Posts:
    2,414
    Joined:
    May 19, 2010

    May 19, 2010
    2,414
    844
    233
    Store Manager
    Pinetop, AZ
    I'm still on 3.2 hehehe.
     
  17. DannyJSlone

    DannyJSlone Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    256
    Joined:
    Feb 19, 2012

    Feb 19, 2012
    256
    42
    43
    OK I finally went back to 4.2.1 v 5 because the constant killing and replacing of my wallpaper and event monitor was annoying. This version works fine and I will just wait to see what happens in a future update.
     
  18. jesssiii

    jesssiii Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    26
    Joined:
    Dec 22, 2009

    Dec 22, 2009
    26
    4
    36
    Psych Nurse
    So CA
    Use the "signal" toggle, you don't have to long press. I use it myself to turn data off and on every day at work.
     
  19. colchiro

    colchiro Extreme Android User
    Rank:
    None
    Points:
    323
    Posts:
    8,886
    Joined:
    Jun 4, 2010

    Jun 4, 2010
    8,886
    1,784
    323
    Male
    Web developer/IT
    I just had a reboot too. 5.1 with maxiumus apps and no mods.
     
  20. CharlzO

    CharlzO Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    123
    Posts:
    993
    Joined:
    Apr 2, 2011

    Apr 2, 2011
    993
    205
    123
    Male
    Computer Programmer
    Noticed this by accident yesterday myself lol. Toggle was removed off the list shortly thereafter. Handy, yes, but I don't ever find myself in any area when I am seeing a need to ever turn off data.
     
  21. marctronixx

    Moderator
    Rank:
     #30
    Points:
    683
    Posts:
    6,612
    Joined:
    Oct 12, 2009

    Oct 12, 2009
    6,612
    4,344
    683
    34.0522° N, 118.2437° W
    ALL,

    please keep the discussions civil and on topic. No need to name call or disrespect anyone.

    I have deleted some posts that were off topic.

    I respectfully ask that the contributors of this thread be cordial and show some respect for each other.
     
    scary alien, jmar, teddyearp and 3 others like this.
  22. jmar

    jmar Nexican
    Rank:
    None
    Points:
    523
    Posts:
    4,850
    Joined:
    Sep 27, 2010

    Sep 27, 2010
    4,850
    3,131
    523
    Male
    Sales
    San Jose, CA
    Thinking about flashing this ROM. Any tweaks I should consider that are your favorites? I'd love some guidance. TIA

    jmar
     
  23. The_Chief

    The_Chief Accept no imitations!
    VIP Member
    Rank:
    None
    Points:
    2,118
    Posts:
    13,886
    Joined:
    Nov 17, 2009

    Nov 17, 2009
    13,886
    14,060
    2,118
    Male
    I'm retired: every day's a Monday :P
    Manchester, TN
    There are so many options to choose from it's tough to pick out favorites: from pull-down animations to changing soft keys and fonts on the fly to... well, EVERYTHING. All I can say is nandroid, wipe, flash and enjoy exploring and experimenting :)
     
  24. SecondShot

    SecondShot Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    269
    Joined:
    Mar 29, 2011

    Mar 29, 2011
    269
    89
    53
    Washington DC
    Chief, did you figure out your keyboard "P" selection issue? This is what I did to help me out on the same issue. I narrowed the selection area of the LMT arc/piecontrol. Open LMT and scroll down to pie control (near bottom). Open "Activation area size Y". I changed to 100 from 300 and it narrows the selection area so it doesn't overlap the keyboard. Hope this helps.
     
    The_Chief and jmar like this.
  25. The_Chief

    The_Chief Accept no imitations!
    VIP Member
    Rank:
    None
    Points:
    2,118
    Posts:
    13,886
    Joined:
    Nov 17, 2009

    Nov 17, 2009
    13,886
    14,060
    2,118
    Male
    I'm retired: every day's a Monday :P
    Manchester, TN
    Thanks SecondShot - I'll have to try that! I just went back to soft keys... I'll get on this :)


    EDIT: For the benefit of our readers ( and me :rolleyes: ), can you please explain "LMT" and where to find it? It's certainly not in the Pie Controls section...
     
Tags:

Share This Page

Loading...