1. Download our Official Android App: Forums for Android!

[Verizon] [rom]jbsourcery v5.4-lte[06/07/13] jb4.2.2 The Final Call

Discussion in 'Android Devices' started by tdevaughn, Aug 13, 2012.

  1. joesixpack

    joesixpack Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    338
    Joined:
    Jan 25, 2012

    Jan 25, 2012
    338
    82
    53
    Male
    Northeast OH
    Can't wait for the new release. Great ROM, guys!

    No complaints - just wanted to be the 4,000th reply on this thread.

    Really appreciate everyone's input - it's helped me a lot!
     

    Advertisement

  2. The_Chief

    The_Chief Accept no imitations!
    Moderator
    Rank:
     #10
    Points:
    2,118
    Posts:
    13,886
    Joined:
    Nov 17, 2009

    Nov 17, 2009
    13,886
    14,060
    2,118
    Male
    I'm retired: every day's a Monday :P
    Manchester, TN
    Well, the 4001st is even better, right? :p

    Well Done Team Sourcery: can hardly wait for 5.2!
     
  3. mruno

    mruno Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    103
    Posts:
    946
    Joined:
    Jun 30, 2010

    Jun 30, 2010
    946
    179
    103
    Male
    Home
    no, 4003 is better
    first is worst, second is best, thirds a nerd..... ah crap.
     
  4. jackburnt

    jackburnt Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    98
    Posts:
    663
    Joined:
    Dec 8, 2009

    Dec 8, 2009
    663
    63
    98
    Auburn, AL
    4004: ROM Not Found
     
  5. TritonDroid

    TritonDroid Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    194
    Joined:
    Dec 18, 2012

    Dec 18, 2012
    194
    27
    43
    5.2 will be ultra clean for me so may wait a few days after it comes out.

    I am going to wipe system on this one and start fresh.
     
  6. Dabitz

    Dabitz Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    302
    Joined:
    Sep 17, 2010

    Sep 17, 2010
    302
    51
    53
    Accounting Supervisor
    NJ
    I wish you guys could distribute this ROM thru Goomanager. Just throwing that out there. I have Paranoid on my Nexus 7 and it's so easy to keep it up to date. Sorry just being lazy.... Love the ROM and will stick with it until my Nexus dies.
     
  7. mruno

    mruno Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    103
    Posts:
    946
    Joined:
    Jun 30, 2010

    Jun 30, 2010
    946
    179
    103
    Male
    Home
    sourcery for life! i concur
     
  8. bigbear6708

    bigbear6708 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    470
    Joined:
    Feb 11, 2012

    Feb 11, 2012
    470
    224
    68
    Check out the app "aok push". Sourcery has always been doing that. When a stable release drops the ROM will tell u
     
  9. wtherrell

    wtherrell Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    371
    Joined:
    Aug 1, 2010

    Aug 1, 2010
    371
    34
    43
    North Carolina
    This app. Where find one does?
     
  10. tdevaughn

    tdevaughn Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,007
    Joined:
    Jan 3, 2011

    Jan 3, 2011
    1,007
    395
    163
    Statesville NC
    5.2 is LIVE!!!!!!
     
  11. eagle1967

    eagle1967 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    232
    Joined:
    Dec 28, 2010

    Dec 28, 2010
    232
    165
    68
    wtherrell and jesssiii like this.
  12. iwoloschin

    iwoloschin Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    235
    Joined:
    Nov 27, 2011

    Nov 27, 2011
    235
    85
    53
    Male
    Electrical Engineer
    Somerville, MA
    So for the Zebra Gapps, I need to flash JBS, boot, then reboot into recovery and flash Zebra Gapps, as opposed to the old style of flashing the ROM & Gapps at the same time?
     
  13. The_Chief

    The_Chief Accept no imitations!
    Moderator
    Rank:
     #10
    Points:
    2,118
    Posts:
    13,886
    Joined:
    Nov 17, 2009

    Nov 17, 2009
    13,886
    14,060
    2,118
    Male
    I'm retired: every day's a Monday :P
    Manchester, TN
  14. TexDaddy57

    TexDaddy57 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    180
    Joined:
    Dec 26, 2010

    Dec 26, 2010
    180
    19
    38
    Male
    Water Treatment Plant Operator, Owner/Culinary Art
    Somewhere north of Azle Texas
    The standard gapps, will the "official" gapps 20130301 work? I noticed the standard on the downloads are minimal with no photosphere.
     
  15. tdevaughn

    tdevaughn Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,007
    Joined:
    Jan 3, 2011

    Jan 3, 2011
    1,007
    395
    163
    Statesville NC
    should work just fine...
     
    TexDaddy57 likes this.
  16. DannyJSlone

    DannyJSlone Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    256
    Joined:
    Feb 19, 2012

    Feb 19, 2012
    256
    42
    43
    All loaded with 5.2 and a clean flash. Seems to be running a bit snappier. Thanks again for a great ROM.
     
  17. The_Chief

    The_Chief Accept no imitations!
    Moderator
    Rank:
     #10
    Points:
    2,118
    Posts:
    13,886
    Joined:
    Nov 17, 2009

    Nov 17, 2009
    13,886
    14,060
    2,118
    Male
    I'm retired: every day's a Monday :P
    Manchester, TN
    <--- Actually didn't dirty flash this one! :eek:

    Clean flashed it and it's looking & running great! WELL DONE Team Sourcery!
     
  18. TexDaddy57

    TexDaddy57 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    180
    Joined:
    Dec 26, 2010

    Dec 26, 2010
    180
    19
    38
    Male
    Water Treatment Plant Operator, Owner/Culinary Art
    Somewhere north of Azle Texas
    Thanks man! Y'all are still the Best!!!
     
  19. mruno

    mruno Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    103
    Posts:
    946
    Joined:
    Jun 30, 2010

    Jun 30, 2010
    946
    179
    103
    Male
    Home
  20. wysts43

    wysts43 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    234
    Joined:
    Nov 24, 2009

    Nov 24, 2009
    234
    76
    53
    Electrical Engineer
    Ohio
    5.2 up and running! So far so good! Great work as always!
     
  21. wysts43

    wysts43 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    234
    Joined:
    Nov 24, 2009

    Nov 24, 2009
    234
    76
    53
    Electrical Engineer
    Ohio
    Actually.... one little thing. My device keeps waking up on its own (i.e. i hit the power button to turn off the screen and lock it, and then while it sits there the screen will come back on.. unless i have it plugged into the charger that is). Anyone else running into this? Maybe its some strange settings combination that i have. Thoughts? Thanks

    Also just noticed that the phone is unplugged and the battery icon in the status bar shows the battery charging symbol (green percentage #). My minimalistic text widget correctly shows that the phone is "discharging" fyi.
     
  22. jesssiii

    jesssiii Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    26
    Joined:
    Dec 22, 2009

    Dec 22, 2009
    26
    4
    36
    Psych Nurse
    So CA
    Others who have had this happen all seemed to find it to be a charging port / USB issue. Evidently the thingy inside gets bent.
     
  23. wysts43

    wysts43 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    234
    Joined:
    Nov 24, 2009

    Nov 24, 2009
    234
    76
    53
    Electrical Engineer
    Ohio
    That's certainly a good thought and i'll have to keep an eye on it in the future, but it seems to have stopped for the time being. I played with some settings and wiped cache, etc. and now it is behaving more normally.
     
  24. wtherrell

    wtherrell Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    371
    Joined:
    Aug 1, 2010

    Aug 1, 2010
    371
    34
    43
    North Carolina
    Thanks, I did a search in play store and it didn't find it. Looks like don't need it anyway.

    Edit: Now with PlayStore 4 search finds it. Looks even more like I don't need it.
     
  25. The_Chief

    The_Chief Accept no imitations!
    Moderator
    Rank:
     #10
    Points:
    2,118
    Posts:
    13,886
    Joined:
    Nov 17, 2009

    Nov 17, 2009
    13,886
    14,060
    2,118
    Male
    I'm retired: every day's a Monday :P
    Manchester, TN
    Okay devs, I clean flashed 5.2 and Zebra Gapps. Google Now f/c every single time I try it. So what do I do? Go into Recovery, wipe cache & Dalvik, and re-flash Zebra only?

    :thinking:
     
Tags:

Share This Page

Loading...