1. Download our Official Android App: Forums for Android!

[Verizon] [ROM]JDX (formerly Jelly Belly) AOSP+ - v15 (7/28)

Discussion in 'Android Devices' started by ryancmatchett, Jun 28, 2012.

  1. UBRocked

    UBRocked VZW Nexus Please!!!
    Rank:
    None
    Points:
    433
    Posts:
    4,334
    Joined:
    Jan 31, 2010

    Jan 31, 2010
    4,334
    1,564
    433
    Ohio

    You can make the X bigger but the resolution is not the greatest to begin with...I'm hoping for an HD version in the future.

    Damn my phone is flying on 3.6 with stock kernel...this is really nice! My JB experience keeps getting better and I have never been so happy with a phone/OS. Google has done well with JB and our Devs are doing a great job making it run this well on the Nexus.
     

    Advertisement

  2. CopperWires

    CopperWires Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    291
    Joined:
    May 1, 2010

    May 1, 2010
    291
    58
    53
    I was really speaking to the boot animation.
     
  3. The_Chief

    The_Chief Accept no imitations!
    VIP Member
    Rank:
    None
    Points:
    2,118
    Posts:
    13,886
    Joined:
    Nov 17, 2009

    Nov 17, 2009
    13,886
    14,066
    2,118
    Male
    I'm retired: every day's a Monday :P
    Manchester, TN
    3.6 is checking out well... flashing franco kernel now...

    EDIT: Hey, it booted up... that's a good sign :)

    EDIT EDIT: Wifi works, 4G works, Google now and Nav talk, tether works... everything just appears to be working!

    Had no idea he could improve on 3.5. How many milestone ROMs can he write in a row? :p
     
    jbdan likes this.
  4. JE78

    JE78 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    369
    Joined:
    Jun 1, 2010

    Jun 1, 2010
    369
    33
    43
    Male
    Rochester, NY
    Did you dirty flash? Downloading 3.6 now.
     
  5. jhawkkw

    jhawkkw Chinchillin'
    Rank:
    None
    Points:
    1,333
    Posts:
    10,628
    Joined:
    Jul 30, 2011

    Jul 30, 2011
    10,628
    7,392
    1,333
    Washington, DC
    I keep getting random reboots that result in bootloops. It happened on both 3.4 and 3.5. Wiping cache and dalvik allows it to boot, but this has to be stopped in case I don't catch the reboot and miss calls.

    Edit: no mods installed.
     
  6. ka24us

    ka24us Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    45
    Joined:
    Jun 14, 2012

    Jun 14, 2012
    45
    13
    18
    Selling Chicken
    Acworth, GA
    Just a question for all you TWRP 2.2ers, is it dirty flashable if coming from 2.1?

    I thank ye in advance.

    Go Braves.
     
  7. andoird213

    andoird213 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,569
    Joined:
    Oct 30, 2011

    Oct 30, 2011
    1,569
    470
    163
    Male
    Dirty flashable? Recoveries aren't like ROMs, they completely overwrite the new with the old. Just flash and reboot
     
    ka24us likes this.
  8. UBRocked

    UBRocked VZW Nexus Please!!!
    Rank:
    None
    Points:
    433
    Posts:
    4,334
    Joined:
    Jan 31, 2010

    Jan 31, 2010
    4,334
    1,564
    433
    Ohio
    What's funny is that 3.6 is benchmarking about 100 points lower on quadrant (2600's vs. the 2700's I was seeing on 3.5) but this is the most fluid ROM I have ever seen...on any device. I did flash 3.6 dirty seeing how it looked like a minor update.

    I'm running that live nexus "X" wallpaper I posted last night and even thought JB performs better when it comes to live wallpapers it's still a LWP and should make the phone less fluid. But Nova launcher is silky and app drawer, recents, applications, open instantly. WOW! :D
     
  9. The_Chief

    The_Chief Accept no imitations!
    VIP Member
    Rank:
    None
    Points:
    2,118
    Posts:
    13,886
    Joined:
    Nov 17, 2009

    Nov 17, 2009
    13,886
    14,066
    2,118
    Male
    I'm retired: every day's a Monday :P
    Manchester, TN
    Well, I just found my first 3.6 bug and it's a biggie.

    GPS refuses to turn on and lock! :eek:

    Navigation is worthless. Granted, it could be the franco kernel interfering... so unless someone has some real fast words of wisdom here, I'm going to reflash to ROM and gapps & fix permissions. No fancy kernel flashing, and we'll see if GPS works.
     
  10. TrueGreen

    TrueGreen Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    33
    Joined:
    Mar 23, 2012

    Mar 23, 2012
    33
    0
    15
    Have 3.6 ready to go, just waiting for downtime at work today.
     
  11. AntimonyER

    AntimonyER CHANGED FROM AF ADDICT MIKESTONY
    Rank:
    None
    Points:
    1,343
    Posts:
    13,644
    Joined:
    Jun 18, 2010

    Jun 18, 2010
    13,644
    8,004
    1,343
    Statesboro, GA
    I am sticking with 3.4 for now, have noticed exactly zero issues with it :D

    I just had a thought, Chief, for so long you were running 100% stock, refusing to unlock/root your phone... Now look at you, haha.
     
  12. sneakking

    sneakking Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    88
    Posts:
    357
    Joined:
    Nov 16, 2011

    Nov 16, 2011
    357
    273
    88
    Chattanooga
    he's become a ROMing junkie:p
     
  13. Airmaxx23

    Airmaxx23 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    3,142
    Joined:
    Jun 21, 2010

    Jun 21, 2010
    3,142
    1,039
    313
    I'm running 3.6 and just tested the the GPS with GPS Test and it's working fine for me. Hopefully re-flashing will take care of it for you.
     
    UBRocked and jbdan like this.
  14. ryancmatchett

    ryancmatchett Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    1,119
    Joined:
    Nov 15, 2011

    Nov 15, 2011
    1,119
    744
    213
    Male
    Auditor
    Austin, TX
    Dirty flashed 3.6 over a clean 3.5, plus added inverted apps, circle battery mod and black ice theme, and LeanKernal 4.1.0exp230. Looks and Works great!! GPS lock in less than 5 sec, Voices work, and deep sleep is perfect so far.
    Nandroided!!
     
    UBRocked likes this.
  15. jbdan

    jbdan Extreme Android User
    Rank:
    None
    Points:
    513
    Posts:
    7,121
    Joined:
    Jan 31, 2010

    Jan 31, 2010
    7,121
    3,187
    513
    atl ga usa
    GPS on 3.6 working like a champ here! Clean flash from 3.5
     
    UBRocked and The_Chief like this.
  16. The_Chief

    The_Chief Accept no imitations!
    VIP Member
    Rank:
    None
    Points:
    2,118
    Posts:
    13,886
    Joined:
    Nov 17, 2009

    Nov 17, 2009
    13,886
    14,066
    2,118
    Male
    I'm retired: every day's a Monday :P
    Manchester, TN
    Well Anti, my rooting & ROMming goes back to December 2009, when I had owned my beloved Droid for a month. Pete's Bugless Beast was simply irresistible, and I flashed and nandroided right up until I got the Nexus.

    I swore I would just be a blissful, happy user... but after Verizon's waffling on the 4.0.4 OTA update, I was neither blissful nor happy anymore.

    Now I'm super-blissful, and VERY happy :D

    Back to ROMming!
     
  17. ka24us

    ka24us Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    45
    Joined:
    Jun 14, 2012

    Jun 14, 2012
    45
    13
    18
    Selling Chicken
    Acworth, GA
    A dirty 3.6 over a dirty 3.5 and no problems with GPS. It locked within 10 seconds.
     
    UBRocked and jbdan like this.
  18. PhilosoRaptor

    PhilosoRaptor Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    722
    Joined:
    Jan 26, 2010

    Jan 26, 2010
    722
    108
    93
    US Army - 25B (I.T. Specialist)
    Ft. Knox, KY
    Ok, so I just got JB 3.6 flashed and everything seems to be working well except this. I have Leankernel 4.1 and Leantweaks flashed, but when I go into the console terminal, press "12" to access the "USB Quick Charge at Boot" menu, then press "1) Enable Fast Charge at Boot", I get a message that says:
    Code (Text):
    1.  
    2. USB quick charge at boot enabled.
    3. /data/leantweaks/leantweaks[3897]: ffc: not found
    4.  
    And when I go into my battery stats afterwords, I see that it's still charging at USB speeds instead of AC. So were you able to enable fast charge on this JB ROM with Leankernel? If so, which kernel did you use? I don't think I'm on an experimental, just his newest 4.1 stable build.

    Thanks!
     
  19. bcote311

    bcote311 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    249
    Joined:
    Oct 18, 2011

    Oct 18, 2011
    249
    65
    53
    Atlanta, GA

    So the "deep sleep" issue has been corrected with no additional steps needed to get it right? This has been something I was keeping an eye on and I just may flash this one if it is all good
     
  20. The_Chief

    The_Chief Accept no imitations!
    VIP Member
    Rank:
    None
    Points:
    2,118
    Posts:
    13,886
    Joined:
    Nov 17, 2009

    Nov 17, 2009
    13,886
    14,066
    2,118
    Male
    I'm retired: every day's a Monday :P
    Manchester, TN
    Okay, reflashed the ROM, kept the stock kernel ( but HAD to have my mods ;) ) ... GPS locked in seconds.

    Although battery life was wonderful, clearly Ginny does NOT like franco's kernel.

    As far as I know, deep sleep was corrected several versions back. Go for it!
     
    ryancmatchett likes this.
  21. darkcyber

    darkcyber Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,608
    Joined:
    Nov 12, 2009

    Nov 12, 2009
    1,608
    151
    163
    Male
    North Alabama
    I did a dirty flash from 3.5 to 3.6 and my GPS and nav are working fine. I have yet to flash Franco's kernel, which is what I have been using, but just haven't flashed it yet. So, I am still on the stock 3.6 kernel.
     
  22. jbdan

    jbdan Extreme Android User
    Rank:
    None
    Points:
    513
    Posts:
    7,121
    Joined:
    Jan 31, 2010

    Jan 31, 2010
    7,121
    3,187
    513
    atl ga usa
    Deep sleep has been fixed since 2.5 w/o having to take measures to make sure it does.
     
  23. The_Chief

    The_Chief Accept no imitations!
    VIP Member
    Rank:
    None
    Points:
    2,118
    Posts:
    13,886
    Joined:
    Nov 17, 2009

    Nov 17, 2009
    13,886
    14,066
    2,118
    Male
    I'm retired: every day's a Monday :P
    Manchester, TN
    Well, I would advise you to make a nandroid backup before flashing franco, so you can restore right back if it messes up :)
     
  24. ryancmatchett

    ryancmatchett Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    1,119
    Joined:
    Nov 15, 2011

    Nov 15, 2011
    1,119
    744
    213
    Male
    Auditor
    Austin, TX
    Just make sure to follow the process recommended by the Dev:
    Wipe
    install JellyBelly and GAPPS
    fix permissions
    reboot
    then install mods, wipe dalvik, reboot...etc

    I checked first thing with CPUSpy.....and with a 5:04 min test, I had 4:56 deep sleep.

    Hopefully it works that way or similar for most people. I do not have a lot of apps pushing data but I am in a crappy signal spot...inside of a concrete building.....and no wifi....at work.

    Good luck, as this is definitely a fully functional build.:beer:
     
    jbdan likes this.
  25. darkcyber

    darkcyber Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,608
    Joined:
    Nov 12, 2009

    Nov 12, 2009
    1,608
    151
    163
    Male
    North Alabama
    Yep, I agree with the backup. I'm about to have to start deleting backups...I have made so many when changing with each build, I'm about to fill up 32 gb's of space :thrasher:

    So, wonder when we will start seeing some more themes?
     
Tags:

Share This Page

Loading...