1. Download our Official Android App: Forums for Android!

[Verizon] Stock Rooted 4.3

Discussion in 'Android Devices' started by jhawkkw, Jul 24, 2013.

  1. jhawkkw

    jhawkkw Chinchillin'
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    1,333
    Posts:
    10,628
    Joined:
    Jul 30, 2011

    Jul 30, 2011
    10,628
    7,392
    1,333
    Washington, DC
    For those who want it, I will try to get a stock rooted 4.3 rom for toro up by the end of the night. Someone may beat me to it, but I'll still post a version. It will go in this post, so stay tuned.
     

    Advertisement

    Unforgiven and Idunno like this.
  2. egernant

    egernant Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    154
    Joined:
    Jun 30, 2010

    Jun 30, 2010
    154
    13
    38
    Subscribed. Looking forward to it :)
     
  3. jhawkkw

    jhawkkw Chinchillin'
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    1,333
    Posts:
    10,628
    Joined:
    Jul 30, 2011

    Jul 30, 2011
    10,628
    7,392
    1,333
    Washington, DC
    darkcyber, Idunno and iowabowtech like this.
  4. iowabowtech

    iowabowtech root@android:/ #
    Rank:
    None
    Points:
    1,493
    Posts:
    12,182
    Joined:
    May 2, 2010

    May 2, 2010
    12,182
    8,680
    1,493
    Making the Establishment nervous
    Iowa|USA
    I gave up trying jhawk. There's always that "one guy" on xda that will get it out first. Probably has a 16 core liquid cooled processor with 64 gigs of ram making our quad cores look like Ford Pintos. :D
     
  5. jhawkkw

    jhawkkw Chinchillin'
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    1,333
    Posts:
    10,628
    Joined:
    Jul 30, 2011

    Jul 30, 2011
    10,628
    7,392
    1,333
    Washington, DC
    I had a booting version of it, but I ran into issues with SuperSU seeing the root binary for some reason.
     
  6. Rxpert83

    Rxpert83 Dr. Feelgood
    Rank:
     #13
    Points:
    1,953
    Posts:
    17,908
    Joined:
    Aug 30, 2011

    Aug 30, 2011
    17,908
    13,142
    1,953
    Male
    Graduate Student
    MN
    Did you use the special one for 4.3?
     
  7. jhawkkw

    jhawkkw Chinchillin'
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    1,333
    Posts:
    10,628
    Joined:
    Jul 30, 2011

    Jul 30, 2011
    10,628
    7,392
    1,333
    Washington, DC
    No, that was probably the reason. Doh! :banghead:
    Noob mistake by me, lol.
     
  8. Rxpert83

    Rxpert83 Dr. Feelgood
    Rank:
     #13
    Points:
    1,953
    Posts:
    17,908
    Joined:
    Aug 30, 2011

    Aug 30, 2011
    17,908
    13,142
    1,953
    Male
    Graduate Student
    MN
  9. iowabowtech

    iowabowtech root@android:/ #
    Rank:
    None
    Points:
    1,493
    Posts:
    12,182
    Joined:
    May 2, 2010

    May 2, 2010
    12,182
    8,680
    1,493
    Making the Establishment nervous
    Iowa|USA
    Restoring apps via Titanium now. Need to change backup/restore location to /storage/emulated/legacy/TitaniumBackup or it won't work right on 4.3. So far, so good. Haven't really had time to play around much but hopefully it'll be as zippy as everyone else is reporting thus far.
     
    TexDaddy57 likes this.
  10. Rxpert83

    Rxpert83 Dr. Feelgood
    Rank:
     #13
    Points:
    1,953
    Posts:
    17,908
    Joined:
    Aug 30, 2011

    Aug 30, 2011
    17,908
    13,142
    1,953
    Male
    Graduate Student
    MN
    May be a gnex specific thing, but I got it working in sdcard/titanium backup on my nexus 7
     
  11. iowabowtech

    iowabowtech root@android:/ #
    Rank:
    None
    Points:
    1,493
    Posts:
    12,182
    Joined:
    May 2, 2010

    May 2, 2010
    12,182
    8,680
    1,493
    Making the Establishment nervous
    Iowa|USA
    Could be. Looks like other Gnexers are seeing the same thing as me. As for the 4.3...I'm going with a meh. Doesn't seem any different to me and the latest Paranoid nightly was every bit as zippy. I'll probably stay on it for a few days though just to say I did. :)
     
    Rxpert83 likes this.
  12. iowabowtech

    iowabowtech root@android:/ #
    Rank:
    None
    Points:
    1,493
    Posts:
    12,182
    Joined:
    May 2, 2010

    May 2, 2010
    12,182
    8,680
    1,493
    Making the Establishment nervous
    Iowa|USA
    Native email app isn't playing well "unfortunately exchange services has stopped" errors regularly although clearing them and keeping on doesn't hurt anything. One thing that is working way better is the Play Store. That whole experience bogged down my phone on every JB rom I've been on. That lag is gone finally. Downloads and installs smoke on this.
     
    Rxpert83 likes this.
  13. Idunno

    Idunno Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    352
    Joined:
    Dec 2, 2010

    Dec 2, 2010
    352
    87
    53
    Ice cream depleater, rhyme repeater
    SoCal
    I love you guys :)
     
    teddyearp and scary alien like this.
  14. skiflyer

    skiflyer Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    112
    Joined:
    Dec 17, 2011

    Dec 17, 2011
    112
    10
    38
    Chicago
    I installed the linked 4.3 from XDA... pretty nice. Can't create exchange accounts though, so if it's a daily driver for your job be warned on that one.
     
  15. iowabowtech

    iowabowtech root@android:/ #
    Rank:
    None
    Points:
    1,493
    Posts:
    12,182
    Joined:
    May 2, 2010

    May 2, 2010
    12,182
    8,680
    1,493
    Making the Establishment nervous
    Iowa|USA
    Yeah the exchange services seems to glitch even when it shouldn't be in use. I was getting error messages from it while on the Twitter app now and then. My data/network got randomly disconnected while on this also. I gave up for the time being. Not steady enough to be my daily.
     
  16. Droid_Junky

    Droid_Junky Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    317
    Joined:
    Nov 6, 2009

    Nov 6, 2009
    317
    91
    63
    Male
    Engineer
    Gulf Coast
    Anyone using Swiftkey or Dropbox? Swiftkey says unable to load language pack because of network error and dropbox says that storage is full or unavailable. I can stream music just fine so I don't have a network issue. It's the only issues I've seen besides the exchange issue.
     
  17. iowabowtech

    iowabowtech root@android:/ #
    Rank:
    None
    Points:
    1,493
    Posts:
    12,182
    Joined:
    May 2, 2010

    May 2, 2010
    12,182
    8,680
    1,493
    Making the Establishment nervous
    Iowa|USA
    I'm back on it since the 29th release and it's going better. Still have the "exchange" errors but I don't use exchange so I figured out freezing exchange 5.0 via Titanium has solved the problem, or at least stopped the error messages entirely. I'm still picking around on this but it appears to be steady enough to be my daily now. Still a no go for exchange users however.
     
  18. iowabowtech

    iowabowtech root@android:/ #
    Rank:
    None
    Points:
    1,493
    Posts:
    12,182
    Joined:
    May 2, 2010

    May 2, 2010
    12,182
    8,680
    1,493
    Making the Establishment nervous
    Iowa|USA

    No on Swiftkey but yes on Dropbox. Not having any problems with Dropbox, storage is being recognized. I did not check on the previous version however so something could have been fixed on the newest build, not sure.
     
  19. teddyearp

    teddyearp Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    233
    Posts:
    2,414
    Joined:
    May 19, 2010

    May 19, 2010
    2,414
    844
    233
    Store Manager
    Pinetop, AZ
    If that's the analogy, I'm running a Corvaire with my old dual core :D.
     
Tags:

Share This Page

Loading...