1. Check out our companion app, Forums for Android! Download from Google Play

General Very strange problem

Discussion in 'Android Devices' started by cableguynoe, May 29, 2010.

  1. cableguynoe

    cableguynoe Well-Known Member
    Thread Starter
    163

    Mar 30, 2010
    2,030
    264
    163
    I'm a cableguy....really
    Monterey, CA
    Recently I noticed that a lot of button selections on my screen are screwed up. I get symbols like %%% instead of what it's supposed to say.

    See pictures: [​IMG]

    [​IMG]

    Now, i am rooted. But I really dont think it's my rom as I hadn't noticed it before.

    I think It might be Shapewriter Keyboard... but i am not sure. Before everyone tells me to use Swype... i do:D. But i like Shapewriter because of different languages.

    Anyway, when i hold down the text field, i dont see "input method" anymore. I see this: [​IMG]
    I click on "copy all", then I get this: [​IMG].

    It's very weird. Everything works fine. Anyone have any ideas?

    I also noticed it when an app force closed. I had the same type of symbols on the force close button.
    [​IMG]

    Weirdest thing ever...
     

    Advertisement

  2. driverx125

    driverx125 Well-Known Member
    36

    Apr 5, 2010
    170
    2
    36
    What phone is that. do you have a rom installed
     
  3. CrazyKnight128

    CrazyKnight128 Well-Known Member
    38

    May 12, 2010
    123
    12
    38
    Did you even read his post??


    OP i have no idea what it could be, but that shit is crazy looking man. Ive never seen anything like that.:thinking:
     
  4. alprazolam

    alprazolam Well-Known Member
    143

    Dec 31, 2009
    1,722
    194
    143
    I have no idea either.
     
  5. VonKannick

    VonKannick Well-Known Member
    36

    Feb 18, 2010
    112
    7
    36
    Smog Tech
    805
    I know nothing of the internal workings of the phone, but it looks to me like it might be displaying variable names rather than the contents of those variables. No clue what to do with it, maybe a factory reset?

    BTW I have been using Swype for a few months and just installed ShapeWriter last night. Interesting, and now I am not sure which I like better.
     

Share This Page

Loading...