1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root Very strange symptoms

Discussion in 'Android Devices' started by uberbdon, Oct 14, 2010.

  1. uberbdon

    uberbdon Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    13
    Joined:
    Sep 29, 2010

    Sep 29, 2010
    13
    7
    16
    Quick rundown on what I've done to my DX: First got it, OTA 2.2 update, rooted, then deodexed with 928droid's black glass deodexerrr, then installed incognito theme.

    Alright, after I installed the Icognito theme yesterday, a few hours later, a few strange things started happening. My 3g cut out, googled around, and tried dialing *228 then option 1. A few minutes later the 3g came back on but eventually quit working again. I tried a battery pull a few times, nothing. Then I tried the *228 again, nothing.

    Second, I have this damn "Memory usage" thing on my homescreen that I have no idea where it came from.

    Lastly, now whenever I reboot my phone, it boots automatically into clockwork recovery. When I'm in clockwork and hit "reboot now", it boots up fine.

    Here's a screenshot for more info on what I'm talking about:

    [​IMG]

    If anyone can help me out I'd VERY much appreciate it. Thanks.
     

    Advertisement

  2. Airmaxx23

    Airmaxx23 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    3,142
    Joined:
    Jun 21, 2010

    Jun 21, 2010
    3,142
    1,039
    313
    The memory usage indicator is something that got turned on in Launcher Pro. Go to menu >preferences >advanced settings >scroll all the way to the bottom and take the check mark out of the "Display memory usage" box. I'll do some checking and see if I can find anything on your other issues.
     
    uberbdon likes this.
  3. uberbdon

    uberbdon Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    13
    Joined:
    Sep 29, 2010

    Sep 29, 2010
    13
    7
    16
    Appreciate the quick reply. This 3g thing is freaking me out. I'll try using an older backup before I try and return my phone to verizon.
     
  4. uberbdon

    uberbdon Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    13
    Joined:
    Sep 29, 2010

    Sep 29, 2010
    13
    7
    16
    AHA! I figured it out! I went into the market, and it told me I had to enable background data, so it brought me to the screen to turn it on. VIOLA! I feel so ******ed, knew the fix would be easy, though. Now how about the booting into clockwork? :)
     
  5. yankeeboy

    yankeeboy Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    346
    Joined:
    Nov 9, 2009

    Nov 9, 2009
    346
    67
    53
    International Sales
    New York
    i had the same 3G thing on 928BlackGlass. It was nearly impossible to remove the theme, I had to add a new ROM, and then reinstall the one I am currently using to remove any traces of it.
     
  6. Airmaxx23

    Airmaxx23 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    3,142
    Joined:
    Jun 21, 2010

    Jun 21, 2010
    3,142
    1,039
    313

    I use the 928 BGX theme and have not had any 3G issues at all.
     
  7. dmiller2007

    dmiller2007 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,000
    Joined:
    May 18, 2010

    May 18, 2010
    1,000
    242
    143
    +1. Awesome theme btw
     

Share This Page

Loading...