1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Vibrate alert has to be set every time?

Discussion in 'Android Devices' started by Grazuncle, May 7, 2010.

  1. Grazuncle

    Grazuncle Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    109
    Joined:
    May 3, 2010

    May 3, 2010
    109
    6
    36
    Birmingham
    Hi...again

    I may be doing something wrog.. but when I set my i5700 to silent.. that's all I get.. silence.. If I set teh phone for vibrate. another step in the process, it only last for that session.. If I take it off silent and put it back on later it does not remember to add vibrate again

    Keep trying it bit it always turns vibrate off


    perhaps Android 2.1 will solve it?.
     

    Advertisement

  2. 28064212

    28064212 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    245
    Joined:
    Dec 14, 2009

    Dec 14, 2009
    245
    17
    38
    That seems to be the intended behaviour, it's a little annoying. Download the 'Ringer Toggle Widget'. Allows you to switch from Vibrate -> Silent -> Sound On with one touch.
     
    Grazuncle likes this.
  3. Grazuncle

    Grazuncle Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    109
    Joined:
    May 3, 2010

    May 3, 2010
    109
    6
    36
    Birmingham
    brilliant tip!


    many thanks
     

Share This Page

Loading...