1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support videos wont play

Discussion in 'Android Devices' started by robk3000, Apr 28, 2011.

  1. robk3000

    robk3000 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    3
    Joined:
    Apr 28, 2011

    Apr 28, 2011
    3
    0
    5
    ok.....so like my phone wont play videos or if it does it take forever to load then it keeps freezing. youtube and other websites that i watch videos on. it just stated doing this. help plzz??
     

    Advertisement

  2. la sal

    la sal Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    108
    Posts:
    859
    Joined:
    Feb 19, 2011

    Feb 19, 2011
    859
    95
    108
    Male
    Waukesha, WI
    Are you on 1X or 3G?
     
  3. nuttmeg

    nuttmeg Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    7,331
    Joined:
    Feb 9, 2011

    Feb 9, 2011
    7,331
    2,525
    313
    Making you wonder?
    Lone Star State
    also what rom your on, stock or custom, what provider you have? a little more info is needed...:thinking:
     
  4. Dubstep

    Dubstep Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    238
    Joined:
    Apr 7, 2011

    Apr 7, 2011
    238
    14
    38
    Male
    Entrepreneur.
    Sounds like stock MetroPCS.
    If you want the best speed for videos, connect to wifi or go outside.
    Being outside gives you faster video loading.
     
  5. -Lulu

    -Lulu Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    284
    Joined:
    Feb 21, 2011

    Feb 21, 2011
    284
    26
    43
    Gamestop Employee
    California
    This - Metro's signal is really slow so if you watch videos using 1x you might as well pause and leave it loading for around 5-7mins for a 1and half min video. If you want a faster response - Find a local Wifi connection and connect to it. Your videos should show up with less lag.
     
  6. Gmash

    Gmash Android Expert
    Rank:
     #41
    Points:
    613
    Posts:
    6,912
    Joined:
    Feb 3, 2011

    Feb 3, 2011
    6,912
    3,195
    613
    Male
    neither Here nor There
    Or could be a Cricket user who went over the data cap, since he said it just started doing this.
     
  7. robk3000

    robk3000 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    3
    Joined:
    Apr 28, 2011

    Apr 28, 2011
    3
    0
    5
    yea. like i could have good service and it does the same thing
     
  8. robk3000

    robk3000 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    3
    Joined:
    Apr 28, 2011

    Apr 28, 2011
    3
    0
    5
    i have cricket.
     
  9. la sal

    la sal Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    108
    Posts:
    859
    Joined:
    Feb 19, 2011

    Feb 19, 2011
    859
    95
    108
    Male
    Waukesha, WI
    Go to your Cricket account and see if you went over 1GB data usage for the month.
     
  10. xtreemgreen

    xtreemgreen Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    58
    Posts:
    148
    Joined:
    Apr 7, 2011

    Apr 7, 2011
    148
    11
    58
    Propane/Lawn Care
    New Port Richey,Fla

    Im glad im on metro..
     
  11. Gmash

    Gmash Android Expert
    Rank:
     #41
    Points:
    613
    Posts:
    6,912
    Joined:
    Feb 3, 2011

    Feb 3, 2011
    6,912
    3,195
    613
    Male
    neither Here nor There
    ??? It's better to have 1gb of fast 3g than none at all.
     
  12. -Lulu

    -Lulu Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    284
    Joined:
    Feb 21, 2011

    Feb 21, 2011
    284
    26
    43
    Gamestop Employee
    California
    i wouldnt classify 3g all that fast. Im on metro and using miren browser actually beats my friends 3g t-mobile phone speed.
     

Share This Page

Loading...